Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Spune-ți părerea despre implementarea măsurilor de reducere a decarbonizării!

Rezultatul sondajului va fi prezentat în Gala Tranzit pentru operatorii de logistică de pe 23 martie.

În cadrul conferinței Tranzit de pe 23 martie de la București mai multe prezentări și paneluri de discuții vor viza noile reglementări europene privind sustenabilitatea și modul în care acestea vor influența lanțul de supply-chain. Ce cerințe noi vor apărea curând în caietele de sarcini pentru achiziția de servicii de transport și ce responsabilități noi au beneficiarii de servicii de transport față de business-ul furnizorilor și față de angajații acestora vom discuta cu reprezentanți ai retailerilor, ai companiilor de logistică și ai transportatorilor în cadrul conferinței premergătoare Gale Tranzit pentru operatorii de logistică.

Vă invităm și pe Dvs. să răspundeți la câteva întrebări care să ne ajute să identificăm cele mai importante probleme în implementarea noilor măsuri legislative.

Puteți accesa sondajul aici https://survey.zohopublic.com/zs/0qCNdp 

Sondajul este anonim, astfel încât să puteți răspunde cu sinceritate la întrebări, fără teama că răspunsurile Dvs. ar putea avea repercusiuni asupra relațiilor dvs. comerciale cu clienții. Dacă doriți să dezvoltați subiectul în cadrul unui interviu pentru revista Tranzit, vă rugăm să ne contactați pe office@traficmedia.ro

Derulăm o anchetă pe aceeași temă pentru ediția de aprilie a revistei.

Vă mulțumim pentru implicare!

Articole similare

Ad