Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wizz Air introduce o nouă rută de la Iași către Berlin

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, a anunțat joi, 09 martie, noua sa rută de la Iași către un oraș important din estul României. Zborul va fi disponibil începând cu 27 martie, de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Biletele pot fi achiziționate online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil la prețuri începând de la 99 de lei.

Astfel, Berlinul devine la un pas de călătorii români cu decolare de pe Aeroportul Internațional Iași. Capitala Germaniei va surprinde cu numeroase galerii de artă, scene animată a artei stradale și start-up-urile care contribuie la imaginea orașului.

Orașul deține 180 de muzee, precum Muzeul Dahlem, Muzeul Egiptean, Forumul Cultural din Berlin cu Noua Galerie Națională și Muzeul de Arte și Meserii. De asemenea, este un oraș înconjurat de istoria mai multor generații ce oferă cele mai valoroase atracții arhitecturale, așa cum Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Zidul Berlinului, Memorialul Holocaustului și Palatul Bellevue. Cel mai mare magazin universal din Europa continentală, Kaufhaus des Westens, cunoscut sub denumirea KaDeWe,  însumează peste 60.000 de metri pătrați de spațiu, ce se întinde pe opt etaje pentru a satisface toate nevoile și dorințele unui cumpărător.

În plus, Berlinul are cea mai mare „grădină de bere” din lume, Hirschgarten, pe o suprafață de 2,2 kilometri, de-a lungul Bulevardului Karl Marx, care se află între Frankfurter Tor și Strausberger Platz.

Articole similare

Ad