Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

123cargo/Bursatransport isi dubleaza cererile de transport

BursaTransport, cunoscuta in strainatate sub numele 123cargo, impreuna cu Teleroute si Wtransnet, vor pune la dispozitia utilizatorilor, prin reciprocitate, toate marfurile disponibile. Acest lucru este posibil gratie apartenentei celor 3 burse aceluiasi grup Alpega, ce are misiunea declarata de participare la digitalizarea transportului rutier de marfa.

Astfel, plecand de la cele circa 30.000 de marfuri publicate zilnic, prin importul online si in timp real al marfurilor Alpega, utilizatorii BurseiTransport vor avea la dispozitie circa 60.000 de marfuri zilnic.

Accesul la marfurile celorlalte doua burse este un serviciu neinclus in abonament. Cu toate acestea, contractarea serviciului echivaleaza cu abonarea la inca doua burse, ceea ce conduce la o economie substantiala de costuri pentru companiile utilizatoare.

Din perspectiva pastrarii sigurantei tranzactiilor de transport incheiate prin mijloace electronice, accesul la serviciu este supus unor conditii de eligibilitate.

Alpega este prima entitate care, la nivel european, reuneste trei burse intr-una singura, din perspectiva gazduirii cererii curente de transport.

Articole similare

Ad