Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cummins și Trackunit, parteneriat pentru industria construcțiilor prin valorificarea cunoștințelor avansate despre motoare

Liderul mondial în domeniul tehnologiei energetice, Cummins și furnizorul de soluții IoT, Trackunit au anunțat că intenționează să își combine expertiza valorificând cunoștințele avansate despre motoare pentru a minimiza timpul de nefuncționare a utilajelor de construcții.

Combinarea expertizei Cummins în domeniul motoarelor cu capacitățile tehnologice ale Trackunit pentru a extrage informații combinate în profunzime și utile care vor contribui la luarea unor decizii în timp util legate de funcționarea și întreținerea echipamentelor de construcții. Această colaborare va oferi acces la date valoroase de descriere și diagnosticare a motorului, care le va permite operatorilor, supraveghetorilor și echipelor de service să crească eficiența utilajelor, precum și a flotelor și a șantierelor de construcții în ansamblu.

Specialiștii Cummins dispun de o bogată expertiză generată prin intermediul sistemului telematic Connected Diagnostics. Acesta utilizează parametrii de funcționare a utilajelor, precum și datele cronologice ale flotei pentru a genera informații analitice aprofundate privind defecțiunile motorului. Noul parteneriat dintre cele două companii va direcționa datele despre motoare către toate părțile interesate și va oferi informații esențiale, cum ar fi recomandările, impactul asupra performanței utilajelor și cauzele probabile ale defecțiunilor.

În practică, acest lucru se va realiza prin accesarea sistemului Trackunit Manager în integrare cu sistemul Cummins Cloud și prin utilizarea aplicației Trackunit Iris App. Scopul este de a ajuta clienții și echipele de service să optimizeze planificarea și să îmbunătățească starea de utilizare a mașinilor prin reducerea la minimum a defecțiunilor și a timpului de nefuncționare. Cummins își propune să ofere industriei construcțiilor informații esențiale pentru a crește timpul de funcționare și utilizarea eficientă a utilajelor.

Articole similare

Ad