Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

A.P. Moller – Maersk integrează piețele din Africa, Asia Centrală și de Vest pentru a forma IMEA

În efortul de a-și consolida strategia integratoare și de a-și servi și mai bine clienții, A.P. Moller – Maersk (Maersk), liderul global în servicii de transport maritim, a anunțat includerea a două piețe emergente – Africa, Asia Centrală și de Vest – pentru a forma o nouă regiune combinată IMEA.

Noua regiune va cuprinde subcontinentul indian, Orientul Mijlociu și Africa, inclusiv piețe importante din care fac parte, printre altele, India, Pakistan, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Africa de Sud, Kenya, Coasta de Fildeș, Camerun, Nigeria, Senegal și Ghana, potrivit unui comunicat.

Richard Morgan, numit director general regional pentru regiunea IMEA, a adăugat că condițiile de piață sunt în continuă schimbare, mai ales în era post-pandemie, unde cererea se diminuează, comportamentele clienților evoluează și există o nevoie tot mai mare de a oferi o logistică competitivă, fiabilă și rezistentă.

„Ambiția noastră este de a crea valoare lanțurilor de aprovizionare ale clienților noștri. Pentru a realiza acest lucru, este necesar să evoluăm și să ne organizăm în același mod în care majoritatea clienților noștri sunt organizați geografic. Acest lucru nu numai că ne va permite să valorificăm sinergii pe aceste piețe într-un mod unitar, ci și să ne servim mai bine clienții prin oferte consolidate și soluții rezistente.”, a declarat Richard Morgan, Managing Director, Maersk IMEA.

Regiunea IMEA are o locație strategică din punct de vedere geografic, cu avantajul natural de a crea hub-uri atât pentru transportul maritim, cât și pentru cel aerian, care vor conecta piețele de producție și de consum din întreaga lume.

Clienții vor continua să lucreze cu aceeași echipă care i-a sprijinit până acum, iar produsele și soluțiile oferite de Maersk vor rămâne aceleași.

Articole similare

Ad