Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 incheie un nou parteneriar cu Carrefour pentru un complex logistic de peste 81.000 mp

La scurt timp dupa ce a lansat stirea ca va demara prima constructie speculativa de 28.000 m² in parcul P3 Bucharest din Romania, P3 anunta deja pre-inchirierea cladirii, ca parte a unei tranzactii mai ample, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafata totala de 81.000 m² pentru Carrefour, cel mai mare retailer din Europa.
Noul complex Carrefour va include un depozit existent si un spatiu Build-to-Suit (BTS) frigorific, de 15.000 m². Este prima constructie de tip Build-to-Suit demarata de P3 in Romania, de la achizitia P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din tara, la inceputul acestui an. Noile cladiri vor mari portofoliul total al P3 in Romania, portofoliu care cuprinde deja opt depozite, la circa 270.000 m².
 

Acesta este unul dintre cele mai mari contracte incheiate anul acesta de P3 pe piata logistica din Europa Centrala si de Est. Constructia primei cladiri a inceput in octombrie 2015, spatiile logistice urmand a fi predate in mai multe etape, intre aprilie si octombrie 2016.
Cladirile vor fi construite de P3 dupa cele mai noi standarde, menite sa respecte criteriile stricte de mediu impuse la nivel european si sa eficientizeze costurile operationale. Compania lucreaza indeaproape cu echipa Carrefour si exploreaza diverse solutii tehnologice moderne pentru a atinge aceste obiective, inclusiv iluminare cu LED, management-ul alimentarii cu apa, placare eficienta energetic (etansare in depozitul frigorific) si un sistem complet de management al cladirilor. Noul spatiu va fi proiectat, totodata, pentru a se adapta nevoilor in schimbare ale Carrefour, prin capacitatea de a fi extins.
Pozitionat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, langa Bucuresti, parcul P3 Bucharest este ocupat in totalitate, in prezent. In plus, dispune de teren care permite dezvoltarea a 114.000 m² de spatii suplimentare, cu unitati incepand de la 4.000 m² si pana la 40.000 m².
P3 Bucharest are acces direct si rapid la autostrada A1. Parcul se afla in imediata apropiere a soselei de centura a orasului, care permite accesul facil catre cele sase sectoare ale Bucurestiului, catre Aeroportul International Henri Coanda, situat la 22 km distanta, si catre autostrada A2.
Grupul Carrefour este cel mai mare retailer din Europa si al patrulea la nivel mondial. Are mai mult de 380.000 de angajati in intreaga lume. Cu peste 10.800 de magazine in 34 de tari, a generat o cifra de afaceri de 100,5 miliarde de euro in 2014. In Romania, Carrefour numara 185 de magazine (28 de hipermarket-uri, 103 supermarket-uri, 53 de magazine de proximitate si un magazin de comert online), o cifra de afaceri de 1,01 miliarde de euro (2014) si 10.000 de angajati. Carrefour Romania este al doilea cel mai mare retailer din Romania.

Articole similare

Ad