Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volta Trucks extinde rețeaua cu două noi hub-uri Truck as a Service (TaaS) în Germania și Spania

Volta Trucks, liderul și inovatorul producător de vehicule comerciale complet electrice și furnizorul de servicii, a confirmat extinderea rețelei Truck as a Service (TaaS) în Europa cu două noi locații confirmate în Duisburg (Germania) și Madrid (Spania).

Ambele locații vor oferi asistență completă pentru clienți, instruire, întreținere și service pentru camioanele care operează pe aceste piețe, hub-urile fiind programate să se deschidă în curând. În conformitate cu strategia companiei bazată pe câteva orașe europene valoroase, hub-urile vor consolida viziunea TaaS (Truck-as-a-Service) împărtășită de Volta Trucks, potrivit unui comunicat.

La fel ca și hub-urile existente în prezent la Paris și Londra, hub-urile din Madrid și Duisburg vor fi echipate cu o gamă de încărcătoare instalate strategic pentru a satisface nevoile de încărcare ale Volta Zero, alături de alte vehicule utilitare ușoare și autoturisme.

Noul hub Volta Trucks din Germania se află în Duisburg, la vest de regiunea Rin-Ruhr, o zonă care se străduiește să devină prima regiune industrială neutră din punct de vedere climatic din Europa. Noul centru se întinde pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați și încorporează opt spații de service și întreținere, precum și douăsprezece locuri de parcare exterioară pentru camioane, alături de un showroom, spații de birouri, săli de conferințe și Volta Trucks Academy – centrul de formare specializată al mărcii, care va fi folosit pentru instruirea șoferilor, a echipelor de vânzări, a tehnicienilor și a operatorilor de flote.

În Spania, noul hub Volta Trucks, situat în municipiul Madrid Coslada, este poziționat la est de capitală și la mică distanță de centrul orașului. De asemenea, locația este poziționată strategic în apropierea Mercamadrid, principala zonă de distribuție a alimentelor proaspete din Spania, împreună cu principalul terminal de marfă din Madrid și cu aeroportul Madrid-Barajas. Clădirea ultramodernă, concepută pentru nevoile flotelor de vehicule comerciale electrice, se întinde pe o suprafață de aproximativ 2.500 de metri pătrați și va găzdui opt locuri de parcare pentru camioane, patru ateliere de întreținere și service, precum și un showroom cu birouri administrative, un centru de apeluri pentru clienți și Academia Volta Trucks.

Articole similare

Ad