Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tevva se asociază cu Ecobat pentru gestionarea bateriilor

Producătorul britanic de vehicule electrice, Tevva a încheiat un parteneriat strategic cu Ecobat, liderul mondial în domeniul reciclării bateriilor pentru repararea, recondiționarea și reciclarea bateriilor sale litiu-ion.

Colaborarea debutează cu o primă fază pilot de 12 luni pentru gestionarea bateriei first-life cu posibilitatea de a se extinde către soluții suplimentare de stocare și reciclare a energiei.

Ecobat se va asigura că bateriile litiu-ion asamblate intern de Tevva vor fi manipulate, diagnosticate și reparate folosind cele mai eficiente și ecologice metode, potrivit unui comunicat.

Tevva se angajează să respecte principiile „economiei circulare”, să nu producă deșeuri și să reducă costurile atunci când vine vorba de gestionarea celui mai scump element de pe camioanele sale electrice – bateria litiu-ion. Prin angajarea experților mondiali în domeniul bateriilor, compania Ecobat își demonstrează angajamentul de a oferi clienților cel mai bun și mai rapid serviciu posibil, în același timp reducând la minimum impactul potențial asupra mediului.

„Tevva se angajează să ofere cele mai bune servicii clienților, promovând în același timp o abordare circulară a gestionării bateriilor. Prin încheierea acestui parteneriat strategic cu Ecobat, o companie cu acreditări dovedite în ceea ce privește reducerea la minimum a deșeurilor, onorarea resurselor și respectarea metalelor de pământuri rare, le transmitem clienților noștri că le asigurăm spatele în cel mai rău caz, fiind în același timp un cetățean corporativ responsabil prin pregătirea bateriilor end of life.”,

a declarat fondatorul și Directorul General Tevva, Asher Bennett.

Autocamionul cu baterii electrice de 7,5 t al companiei Tevva a intrat recent în producția de masă la fabrica din Londra a companiei. Autocamionul Tevva oferă până la 227 de kilometri (140 de mile) cu o singură încărcare a bateriei de 105 kWh, ideal pentru flotele de livrare de ultimă milă și urbane. Acesta va fi urmat de un autocamion electric pe bază de hidrogen de 7,5 tone, care beneficiază de un prelungitor de autonomie pe bază de hidrogen care mărește autonomia vehiculului până la 354 mile (570 km).

„Colaborarea cu Tevva pentru a sprijini gestionarea bateriilor oferă companiei Ecobat oportunitatea de a-și extinde amprenta de reciclare a bateriilor litiu-ion și de a promova economia energetică circulară”,

a declarat Tom Seward, EU Key Accounts Director la Ecobat.

Articole similare

Ad