Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Van Hool a livrat primul autocar etajat cu 100 de locuri la MG Cars, din Belgia

Van Hool a livrat în premieră primul autocar etajat TDX27 Astromega de 100 de locuri (98 de pasageri+ghid+șofer) către operatorul belgian MG Cars.

Grație creșterii capacității de transport, vehiculul este potrivit pentru călătorii scurte și medii cu grupuri organizate, transport de elevi etc., fără compromisuri în ceea ce privește confortul scaunelor sau spațiul pentru picioare.

Autocarele de mare capacitate permit scăderea numprului total de vehicule utilizate la transportul aceluiași număr de persoane. Mai puține vehicule pe șosea înseamnă emisii reduse și consum mai mic de motorină, plus că se rezolvă într-o anumită măsură problema crizei de șoferi.

Van Hool TDX27 Astromega de 100 de locuri este echipat cu motor DAF de 530 CP, în combinație cu transmisia automată ZF Traxon.

Van Hool este un producător independent de autobuze, autocare și vehicule industriale, cu sediul în Koningshooikt (Belgia). Compania a fost fondată în 1947 și în prezent are peste 3.500 de angajați în întreaga lume, cei mai mulți dintre aceștia la fabricile sale din Koningshooikt (Belgia) și Skopje (nordul Macedoniei).

MG Cars a fost fondată în 1987 și este activă în principal în transportul elevilor pentru școlile internaționale din Bruxelles și zonele învecinate.

Articole similare

Ad