Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Flanco își extinde magazinul online cu noi categorii de produse

Flanco, cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice, își extinde oferta disponibilă cu noi categorii de produse din afara sferei electro-IT, acoperind atât zona bunurilor de larg consum, cât și pe cea a bunurilor de folosință îndelungată pentru magazinul său online, flanco.ro.

Gama de produse include anvelope, cosmetice și make-up, produse de fitness și de ciclism, bricolaj și obiecte sanitare, rechizite și birotică, articole de transport pentru copii și cărucioare, detergenți și produse de curățenie pentru interior și exterior, precum și produse de casă și decorațiuni. Proiectul presupune dezvoltarea unei platforme de tip dropshipping cu o investiție estimată de peste 600.000 de euro.

„Flanco este un brand românesc cu o istorie bogată, care a urmărit întotdeauna să optimizeze mixul de produse și gama de servicii pentru a oferi clienților săi soluții complete, pe măsura necesităților lor. Clientul de azi urmărește să își eficientizeze timpul petrecut cu cumpărăturile, alegând soluția online pentru achiziția unei palete variate de bunuri, atât de larg consum, cât și de folosință îndelungată. Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, am decis să extindem gama de produse cu categorii din afara sferei electro-IT.”,

a precizat Radu Bercea, Director Canale Digitale Flanco, într-un comunicat de presă.

În prezent, retailerul a introdus deja peste 1.500 de oferte pentru modelele de anvelope, categorie care vine în completarea electronicelor și accesoriilor auto. Cât și noile produse de îngrijire corporală și a tenului, cosmetice și make-up care întregesc oferta produselor electronice de îngrijire personală. Compania a adăugat și echipamentele de fitness și ciclism în ofertele de vehicule electrice, așa cum trotinete, biciclete, hoverboard sau produse pentru activități sportive, tot mai căutate de cei preocupați de un stil de viață sănătos. Gama este completată de detergenți și produse de curățenie pentru casă, cafea, puericultură și jucării, papetărie și birotică, bricolaj și grădină, produse menaj, sanitare etc.

„În construcția noilor categorii de produse din portofoliul flanco.ro, ținem cont de interesul actual al clienților noștri, de capacitatea acestora de a atrage noi clienți, respectiv de potențialul lor de a genera cumpărături recurente, cum este cazul bunurilor de larg consum”,

a adăugat Radu Bercea.

De asemenea, compania menționează că și noile produse listate vor beneficia de prețuri competitive la fel ca și produsele deja cunoscute din oferta Flanco. Astfel, clienții au la dispoziție și posibilitatea de cumpărare folosind cea mai variată paletă de servicii de finanțare, precum cumpărăturile cu până la 40 de rate fără dobândă prin card de credit, în rate fixe printr-un credit obținut pe loc ori în 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu, totodată cu livrarea prin curier sau ridicarea personală din cele peste 3.700 de locații de tip easybox.

Articole similare

Ad