Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul centru de camioane rulate Scania va impulsiona vanzarile in 2016

Hakan Sundstrom apreciaza ca 2015 nu a fost un an foarte bun pentru vanzarile de vehicule Scania rulate. „Stim ca importul va fi de circa 10.000 unitati, din care o mie sunt Scania, dar dintre acestea numai un sfert au fost vandute de organizatia noastra, deoarece cumparatorii inca doresc factura externa. Incepand din octombrie, insa, am deschis la Bucuresti, langa service, un centru de vehicule uzate si am vazut deja o imbunatatire a activitatii. Avem unele oferte financiare interesante, astfel incat sa fi capabili sa finantam rapid vehiculele uzate. Companiile au nevoie rapid de camion atunci cand apeleaza la achizitia de rulate si atunci trebuie sa corespundem si noi.”
 

Directorul Scania Romania si Bulgaria se asteapta sa aiba rezultate mai bune pe segmentul de rulate, investind, prin noul centru, intr-o intensificare a activitatii de preluare a camioanelor rulate de pe piata romaneasca, prin trade-in in special, deoarece la cele 10.000 de camioane second-hand importate se adauga multe altele provenite de la clienti romani.
Circa 50-60% din camioanele vandute de Scania in Romania au fost finantate de importator, predominand, bineinteles, creditul in rate, sistem de finantare cu care sunt obisnuite companiile vestice care si-au deschis filiale in Romania.

Articole similare

Ad