Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EVW a vandut cu 65% mai multe camioane catre firme romanesti

EVW Holding a vandut anul trecut 710 camioane DAF noi (95% au fost si livrate pana la final de an), din care 70 LF (numai sasiuri), 85 CF si restul XF, iar dintre CF si XF 48 sunt sasiuri: 24 pentru constructii 8×4 si 6×4 si 24 pentru tandemuri FAR si FAN. Aceste cifre au fost, asa cum arata directorul de vanzari al companiei, Adrian Gorcea, peste estimarile de la inceput de an – de circa 600 de unitati – si, desi s-a facut o ajustare pana la 650-660 de camioane in al doilea semestru, pe fondul cresterii accelerate a pietei, tot a fost depasita si aceasta.
 

Dintre modelele XF vandute, Adrian Gorcea apreciaza ca peste 95% lucreaza la extern, iar dintre CF si LF, aproape toate sunt folosite in Romania.
EVW Holding a vandut in 2015 si 35 de Isuzu.
Vanzarile numai catre firme romanesti au crescut anul trecut cu 65%, iar in 2016 vor ajunge in tara si cateva flote de DAF achizitionate de multinationale care au birou aici.
Camioanele vandute in 2015 de importatorul DAF au fost destinate in mod aproape egal, asa cum declara Adrian Gorcea, extinderilor de flote si innoirii unor masini, ceea ce se vede foarte clar si in trade in.

Articole similare

Ad