Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Construirea unui nou campus pentru imigranti la Dunkirk va dubla problemele transportatorilor ce ajung in Marea Britanie

Road Haulage Association este ingrijorata de stirea ca se va construi un nou campus pentru imigranti la Dunkirk, care se afla la circa 30 de mile de Portul Calais. “Acest lucru nu va rezolva problema imigrantilor si va cauza inca si mai multe probleme miilor de transportatori care vin in Marea Britanie si folosesc regulat aceasta alternativa pentru a traversa Canalul. ”, a spus Richard Burnett, RHA chief executive. “Problema trebuie rezolvata, nu dublata. Marea Britanie a alocat 19 milioane de lire pentru finantarea de bariere, CCTV si alte masuri de securitate au fost luat la Calais din iunie, cand a incepu criza si a investit deja 7 milioane de lire intr – o parcare pazita pentru camioane si bariere suplimentare in port.
 

Aflam acum ca Guvernul Francez va achita factura de 1,1 milioane de lire pentru campus. Numarul imigrantilor il depaseste pe cel al reprezentantilor de securitate ci 18 la 1. Ne temem ca numarul personalului de aici va fi redus si trimis la Dunkirk. Ceea ce va creste inca si mai mult pericolul in zona. ”
RHA va continua sa solicite alocarea de militari francezi la Calais si urmeaza sa solicite o intalnire cu primarul din Calais, doamna Natacha Bouchart, care si – a exprimat, de asemenea, ingrijorarea pentru cetatenii din Calais, care sunt fara aparare. “Aceasta este o situatie critica ce nu trebuie sa continue. Vietile soferilor de camioane si a miilor de cetateni din Calais sunt acum expuse unui risc major. Trebuie sa punem presiunea pe guvernul Francez pentru a lua masuri.”

Articole similare

Ad