Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schimbari la conducerea Ford Romania

Ford Romania a anuntat ca John Oldham preia conducerea fabricii de la Craiova, inlocuindu-l pe Jan Gijsen, care s-a ocupat de operatiunile Ford din Romania in ultimii 5 ani. Jan a fost numit Director al Diviziei de Transformare Europeana in Productie, Ford Europa, iar in timpul mandatului sau in Romania, Ford a lansat oficial la Craiova productia de B-MAX si a motorului EcoBoost de 1 litru.
Cu o experienta de peste 35 de ani in cadrul Ford Marea Britanie si Ford Europa, John Oldham este numit Director General al fabricii de la Craiova si Presedinte al Ford Romania.
 

John este familiarizat cu fabrica de la Craiova, unde a sosit in 2013 ca Manager al Uzinei de Motoare, conducand o echipa de peste 1.000 de angajati, iar in 2015 a fost numit Asistent Director de Productie, Ford Romania, supervizand atat operatiunile privind productia de motoare, dar si cea de vehicule. „Sunt foarte fericit si onorat sa preiau acest mandat de la Jan. Voi depune toate eforturile pentru a continua consolidarea rolului pe care fabrica de la Craiova il joaca in ansamblul sistemului global de productie al Ford. Componenta cea mai valoroasa a fabricii Ford de la Craiova sunt angajatii nostri si personal sunt foarte mandru sa conduc o echipa nu numai dedicata, dar si foarte talentata”, a declarat John Oldham.
Totodata Ford anunta astazi ca Attila Szabo a fost numit Director General al Companiei Nationale de Vanzari Ford Romania, cu sediul la Bucuresti, inlocuindu-l pe Valerio Brenciaglia, care a fost numit Director al Diviziei de Relatii cu Clientii in cadrul Ford Italia.
Attila Szabó s-a alaturat echipei globale Ford in 2001, iar in 2003 s-a alaturat echipei de vanzari ocupand mai multe functii, inclusiv Director de Vanzari Flote al Ford Ungaria si EDM (European Direct Markets). In ultimii 7 ani, a lucrat pentru Divizia de Marketing a Ford Europa, si recent a condus una din cele mai mari echipe ale acestei divizii in calitate de Manager Preturi, fiind responsabil pentru 10 piete europene, inclusiv Marea Britanie, Germania, Italia, Franta si Spania.
„Sunt nerabdator sa-mi asum aceasta noua provocare si sa lucrez cu echipa din Romania. Avem o linie de produse deosebite si cred cu tarie ca Ford are un potential de vanzari foarte bun in Romania. Voi face tot posibilul sa cresc prezenta Ford in Romania atat in ceea ce priveste vanzarile de flote, dar si pe partea de retail si totodata sa sprijin reteaua solida si puternica de dealeri Ford din aceasta tara”, a declarat Attila.
Ford a infiintat Compania Nationala de Vanzari din Romania in august 2010, la doi ani dupa ce a preluat uzina din Craiova, unde compania a investit pana acum peste 1 miliard de euro in productia de motoare si vehicule, transformand astfel fabrica intr-una din cele mai moderne si competitive facilitati de productie pe care compania le detine in prezent. In decembrie 2015, Ford a sarbatorit productia a 1 milion de motoare EcoBoost de 1 litru, produse la fabricile din Craiova si Koln.
Prin reteaua nationala de dealeri din Romania, Ford este prezent in 37 de locatii in toata tara, dintre care 2 FordStore, inaugurate anul trecut in decembrie.
FordStore este cel mai nou concept de showroom Ford, care isi propune sa ofere clientilor o experienta unica de cumparare, fiind organizat pe diverse „zone” care ofera un mediu prietenos ce creeaza o dinamica pozitiva intre client si consilierul de vanzari. Procesul de cumparare va fi transformat astfel intr-o experienta consecventa si convingatoare a marcii Ford.
Fiecare FordStore are un Lounge Vignale, o zona dedicata si exclusiva pentru clientii Vignale. Lounge-ul Vignale este un spatiu semi-privat unde clientii pot experimenta in voie serviciile personalizate Vignale.

Articole similare

Ad