Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Atenor îl numește pe Viorel Lăcătuș în funcția de Country Manager pentru România

Atenor, compania de dezvoltare imobiliară cu expertiză europeană, anunță numirea lui Viorel Lăcătuș în funcția de Country Manager pentru România.

Viorel Lăcătuș are o experiență vastă în industrie de peste 19 ani și competențe solide în real estate. Și-a început cariera în 2004 în departamentul Office lease la CBRE, iar în 2007 a fost numit Head of Investment. În calitate de Head of Investment a făcut parte în echipa BNP Paribas Real Estate în perioada 2008 și 2014. Ulterior, a revenit în echipa CBRE în funcția de Director al diviziei Property Investment implicându-se într-o serie de tranzacții investiționale semnificative, proiecte de tip joint venture, închirieri pe segmentul de birouri și vânzări de terenuri.

Dincolo de cariera impresionantă în consiliere în cadrul CBRE, Viorel Lăcătuș a ales să-și valorifice experiența și know-how-ul valoros într-o nouă poziție de Country Manager la Atenor.

„Îmi propun să fac din Atenor unul dintre cei mai reputați dezvoltatori de birouri și locuințe din România, ceea ce se va traduce în chiriași și proprietari de apartamente mulțumiți. Oamenii extraordinari pe care i-am întâlnit în biroul nostru vor continua să contribuie semnificativ la dezvoltarea Atenor în România. Anii petrecuți alături de CBRE au adăugat o experiență valoroasă pe care intenționez să o folosesc din plin în noul meu rol la Atenor.”,

a declarat Viorel Lăcătuș, Country Manager, Atenor România.

De asemenea, pasionat de natură și promotor activ al sustenabilității, Viorel Lăcătuș este voluntar și membru al consiliului de administrație la „Plantăm Fapte Bune în România” de peste 12 ani, cea mai mare asociație care se ocupă cu împădurirea la nivel național. Pasiunea lui îl ajută în afaceri, iar abordarea sustenabilă a companiei Atenor a reprezentat un factor de decizie important, având în vedere că interesul pentru reducerea consumului și pentru acțiuni sustenabile este în creștere și ESG a devenit o strategie foarte importantă pentru companii.

Atenor este listată la Bursa de Valori din Bruxelles și din 2007 a pus bazele prezenței sale în Europa Centrală, unde s-a concentrat pe România și Ungaria. Compania este angajată activ în îmbunătățirea mediului de viață urban, prin crearea de spații de locuit și de lucru bogate în confort și bunăstare, dar cu o amprentă de carbon redusă. Atenor în România are în derulare investiții de aproximativ 170 de milioane de euro în două proiecte pe care le are în construcție – clădirea de birouri @Expo în zona Expoziției și proiectul rezidențial Up Site din zona Floreasca a Capitalei, fiind totodată în discuții avansate pentru dezvoltarea a încă două noi proiecte rezidențiale.

„Poziția de Country Manager într-o companie puternică de talia Atenor este un pas important în cariera oricărui profesionist al pieței de real estate locale. Vreau să-l felicit pe Viorel pentru noul său rol și să-i mulțumesc pentru contribuția și implicarea sa și pentru că a fost o parte valoroasă a echipei CBRE în toți acești ani. Numirea sa dovedește încă o dată că CBRE este incontestabil o «fabrică de lideri» și sunt bucuros să îl văd alăturându-se altor foști colegi CBRE care ocupă acum posturi de top management în companii importante și își impun propriile viziuni asupra pieței imobiliare din România.”,

a adăugat Răzvan Iorgu, Managing Director CBRE Atenor.

Articole similare

Ad