Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania a primit o comanda record, de peste 2.000 de unitati, din Marea Britanie

Scania a castigat cea mai mare comanda din totdeauna din Europa. Operatorul englez de transport Eddie Stobart Limited si companiile asociate, incluzand aici A.W. Jenkinson Forestry Products, au comandat peste 2.000 de camioane.
Livrarea se va face de-a lungul unei perioade de doi ani, incepand din martie 2016. Ca urmare, acordul va implica mai multi dealeri Scania din Anglia, atat in ceea ce priveste livrarea de vehicule, cat si pentru reparatia si intretinerea acestora.
 

Aceasta este cea de-a patra comanda mare de Scania venita de la Eddie Stobart Limited si asociatii, primele doua comenzi fiind pentru 1.000 de vehicule (in 2010 si 2012), urmate de 1.500 de unitati in 2014.
Vehiculele vor fi din seriile G si R, toate echipate cu cabina Scania Highline si motoare cu 410 sau 450 CP. „Scania a jucat mult timp un rol major in flota noastra si suntem in mod natural extrem de incantati de acest nou angajament fata de marca“, a spus William Stobart, presedinte executiv al Eddie Stobart Limited. „Am fost impresionati de economiile din operare oferite de Scania pe intreaga durata de viata a vehiculului si de performanta motoarelor 410 si 450 SCR, Euro 6. Acesti factori, impreuna cu nivelul consistent al serviciilor oferite de reteaua de dealeri a Scania, sunt factorii care au stat in spatele deciziei noastre de a opta pentru Scania.“

Articole similare

Ad