Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelopele GT Radial destinate autobuzelor urbane au obtinut certificare 3PMSF

Anvelopele GT Radial GAU861 pentru autobuze urbane au obtinut certificatul 3PMSF (simbolizat prin fulg de zapada si munte), care confirma faptul ca asigura performante excelente in orice anotimp.
Anvelopa, lansata cu simbolul M+S pentru a indica performantele excelente de tractiune si franare in conditii de noroi si zapada, este disponibila pe dimensiunea 275/70R22,5 si poate fi utilizata atat pe axa de directie, cat si pe cea motoare.
GAU861 beneficiaza de un perete lateral ultra-intarit, care confera maximum de rezistenta la impact.
 

Profilul special, cu caneluri adanci, de 20,2 mm, asigura performante optime la rulare, dar si un nivel scazut de zgomot, pentru un confort cat mai bun al pasagerilor.
„Anvelopa noastra a fost intotdeauna recunoscuta pentru performantele sale optime indiferent de sezon, insa este importanta si obtinerea tuturor certificarilor si acreditarilor care sunt solicitate pe operatorii de transport urban. Cu brand-ul GT Radial dezvoltam in continuu un portofoliu puternic de produse si servicii, care sa raspunda tuturor nevoilor companiilor de profil“, a declarat Daria Sala della Cuna, director de vanzari pe Europa pentru anvelopele de camion si autobuz in cadrul Giti Tire.

Articole similare

Ad