Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GS Capital Advisory a intermediat inchirierea a 17.000 mp de DPD Group la WDP Park Sibiu

Firma de brokeraj si consultanta GS Capital a intermediat inchirierea noului centru de distributie de furnizorul de servicii de coletarie standard si express, DPD Group in incinta parcului industrial WDP Park Sibiu. Dezvoltatorul belgian WDP urmeaza sa livreze noul centru de distributie cu suprafata de 17.000 m2 (cladire si platforma logistica) in 2016.
In 2015, GS Capital a furnizat consultanta pentru inchirierea si achizitionarea a peste 50.000 m2 de spatii logistice, printre care achizitionarea de CTP Invest a centrelor Edy Logistics din Deva si Timisoara, spatii ce totalizeaza 30.000 m2.
 

GS Capital este o companie imobiliara infiintata in 2013 de profesionisti din domeniul imobiliar care activeaza ca brokeri si consultanti pentru clienti locali sau internationali din sectoarele industrial, distributie, logistica, comercial si birouri.
Serviciile de consultanta si brokeraj oferite de catre GS Capital au ca scop identificarea actiunilor necesare pentru imbunatatirea eficientei investitiei, pentru micsorarea riscurilor si pentru asigurarea valorii investitiei, in vederea asistarii clientilor in definirea si interpretarea proiectelor imobiliare proprii.

Articole similare

Ad