Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EURODIS isi extinde reteaua din Romania prin integrarea unui nou membru, FAN Courier

FAN Courier s-a alaturat retelei EURODIS din ianuarie. Acest parteneriat strategic extinde aria de acoperire a retelei EURODIS, care acum ofera livrari de colete catre 35 de tari europene. „Suntem fericiti sa integram leaderul pietei de curierat din Romania si de a face serviciul acestui partener profesionist disponibil catre membri EURODIS si clientii lor“, a spus Peter Umundum, membru in Consiliul de conducere al diviziei Parcel&Logistics la Österreichische Post AG si presedinte al EURODIS GmbH.
 

Adrian Mihai, managing partner la FAN Courier, a adaugat “Fiind membru al retelei EURODIS ne permite manipularea exporturilor catre partenerii care sunt lideri pe pietele lor si in schimb, sa le oferim servicii de livrare in Romania. Ne dorim tot ce este mai bun pentru clientii nostri, de aceea, fiind parte a EURODIS este inca un pas pentru a livra mai repede si mai departe, bazandu-ne pe partenerii puternici din intreaga lume.“
Companii puternice din sectorul logistic din intreaga Europa s-au unit intr-o retea europeana numita EURODIS pentru a dezvolta solutii specializate clientilor lor cu procese unificate si management calitatic activ. Impreuna, acestia acopera 35 de state Europene. Toti membri sunt capabili sa transporte bunurile prompt, eficient si in siguranta pornind de la 1 kg pana la 800 kg. In plus, se ofera si numeroase servicii suplimentare precum pickingul comenzii, plata la livrare. Sediul EURODIS este la Weinheim.
FAN Courier este cea mai populara companie de livrari in acest sector, in Romania, este o companie cu capital privat, ce a fost infiintat in urma cu 18 ani de antreprenorii Felix, Adrian si Neculai. In 2006, FAN Courier a castigat statutul de lider al pietei de livrari si si-a consolidat constant pozitia prin investitii in echipa si infrastructura, dezvoltarea de noi servicii cu valoare adaugata la clienti si proiecte care ajuta la dezvoltarea relatiei cu clientii. Dupa 18 ani de la intrarea pe piata, compania serveste peste 30.000 de clienti, majoritatea companii, cu ajutorul unei echipei formata din peste 4.500 de colaboratori si o flota de peste 3.750 de vehicule.

Articole similare

Ad