Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EXPO TRANZIT, targul dedicat pietei de transport si logistica

EXPO TRANZIT 2016

Dupa mai bine de 10 ani in care organizeaza conferinte in toate regiunile tarii, la care participa sute de operatori de transport marfa si persoane, dar si firme de logistica, producatori, curieri si distribuitori, revista Tranzit organizeaza in acest an primul targ de transport si logistica, dand astfel posibilitatea tuturor celor interesati de conferintele Tranzit sa participe intr-una din cele trei zile de targ.

 

Expozitia de vanuri, camioane, semiremorci, microbuze, autobuze, autocare si stivuitoare se va intinde pe circa 4.000 m2 la exterior si 1.500 m2 la interior si se adreseaza intregii industrii de transport si logistica.
Nu vor lipsi serviciile complementare – solutii software, produse after-sales (piese de schimb, anvelope, carduri de combustibili, lubrifianti), burse de transport, solutii de leasing si asigurari.

Expozitia va fi animata de o serie de conferinte pe diferite teme de interes – minimum 5-6 pe zi, unele desfasurate in paralel – cu o durata de doua-trei ore si un numar de participanti cuprins intre 25 si 120.

Raspunzand nevoii companiilor din industria de transport si logistica de a gasi personal specializat, pe 23 aprilie este organizat un targ de job-uri, la care vor putea participa atat expozantii, cat si alti angajatori importanti din domeniile retail, transport, logistica, vanzari de autovehicule si componente etc., interesati sa angajeze.

Vizitarea targului este gratuita, ca si participarea la conferinte, insa accesul la conferinte se va putea face doar pe baza de preinscriere, ca urmare a numarului limitat de locuri in salile de conferinte.

Pentru mai multe informatii sau pentru inscrieri sunteti rugati sa sunati la redactie, la numerele 021.777.06.98 sau 021.777.06.99, sau sa ne scrieti pe adresa office@traficmedia.ro

Articole similare

Ad