Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

East Truck Center – o nouă locaţie pe harta after-sales Iveco

Astăzi s-a inaugurat la Galaţi un nou service Iveco. East Truck Center, parte a Grupului AIC Trucks, a inaugurat un service modern, în care să poată servisa la standarde de calitate parcul de autoutilitare Iveco din zonă. ETC a vândut aproape 1000 de vehicule în ultimii 8 ani.

„Am ales să facem o investiție serioasă, de aproape 1,5 milioane de Euro, în această zonă și observăm că și alte companii fac același lucru. Considerăm că există potențial pentru creșterea businessului, iar odată cu inaugurarea EAST TRUCK CENTER GALAȚI se creează și mai multe locuri de muncă pentru zonă. Suma investită se regăsește în prețul de achiziție al clădirii și terenului, refacerea construcției la standarde moderne, în echipamente și bancuri de lucru, kit -uri de diagnoză, tehnologii la standardele solicitate de marca/mărcile reprezentate, spațiu multifuncțional dedicat personalului de vânzări și service și traininguri de perfecționare a personalului. Cunoaștem foarte bine potențialul zonei și perspectiva de creștere, sunt investiții în infrastructură, în energie regenerabilă, în transporturi, toate acestea înseamnă tracțiune pentru business-ul de vehicule comerciale și service. Pentru acest an, ne-am propus obiective îndrăznețe, astfel încât până la finalul anului să creștem cu aproape 15% volumul vânzărilor. Acordăm o importanță deosebită și serviciilor after sales. Astfel, estimăm o creștere de 35-40% a intrărilor în service / zi, iar pentru piesele de schimb estimăm o creștere a volumelor de minimum 10%, iar turnover-ul estimat pentru anul 2023 este de 600.000 Euro”, a declarat Valentin Mereu, Director General East Truck Center.

Punctul de lucru de la Galați include un atelier cu opt posturi de lucru, trei elevatoare mari cu capacitate de 23T, trei elevatoare mici, cu capacitate de 5T, precum și o stație ITP.

Stefano Albarosa, acţionar al East Truck Center, a declarat cu ocazia inaugurării noului centru de vânzări şi service, că se bucură că, după mulţi ani, reuşeşte să ducă la capăt promisiunea de a avea un centru de service propriu la Galaţi. „Mulţumesc celor 26 de angajaţi şi lui Valentin Mereu, directorul ETC Galaţi, pentru munca excelentă făcută atât în vremurile noastre bune, cât şi în condiţii mai grele.”

Iveco România a adăugat, astfel un nou punct de vânzări şi service pe harta României, care numără 24 de ateliere de service şi 21 de puncte de vânzare. „Deţinem cea mai mare capilaritate de puncte de asistenţă pentru autovehicule comerciale”, a declarat Andrei Gagea, director general Iveco România. Clienţii Iveco pot ajunge la un service de camioane la o distanţă minimă de 130-140 km. Tot în acest an, ETC pregăteşte deschiderea a încă două centre de service Iveco la Constanţa. Pentru viitor, Iveco îşi propune să atingă în România o capilaritate şi mai bună, cu un service la o distanţă medie de 100 km.

Articole similare

Ad