Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rezultate bune pentru utilitarele Renault in afara Europei

Renault a vandut anul trecut in afara Europei 92.400 de utilitare usoare, in ciuda scaderii unor piete importante, ca Brazilia si Algeria, si a avut rezultate foarte bune in toate regiunile lumii, cu exceptia Africii, Orientului Mijlociu si Indiei, unde vanzarile au fost influentate negativ de conditiile de pe piata algeriana.
Renault este lider in nordul Africii din 2010, cu 15,7% din piata in 2015, iar modelele Kangoo, Master si Dokker sunt cele mai bine vandute in Algeria si Maroc.
 

In America de Sud este, din 2008 incoace, una dintre cele mai bine vandute trei marci, datorita modelelor Kangoo si Master, iar cota sa de piata a fost aici de 3,9% in 2015, cu 0,57% mai mare decat in 2014, in ciuda problemelor din Brazilia si Argentina. In noiembrie 2015 in Brazilia a fost lansat si Duster Oroch, primul pick-up Renault de 0,5 t, care a concurat pentru Pickup of the Year.
In ceea ce priveste regiunea Asia/Pacific, Renault a atins in 2015 cele mai mari volume ale sale din ultimii 15 ani, in special datorita rezultatelor din Australia, unde a vandut cu 10% mai multe utilitare usoare decat in 2014, Kangoo si Master fiind al doilea si al treilea cel mai bine vandut model de pe piata.
Iar in Eurasia cota de piata a fost cu 1,71% mai mare, pana la 8%, in special datorita Turciei, principala piata Renault din zona, unde numarul de utilitare usoare vandute a crescut cu 80%.

Articole similare

Ad