Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Calculul pentru pierderea bunei reputații și a licenței comunitare (Regulamentele 2022/694, 2016/403 și 1071/2009)

Cu cât sunt comise mai multe infracțiuni, cu atât este mai mare posibilitatea ca această procedură să fie declanșată. În calcul sunt incluse încălcările grave (IG), încălcările foarte grave (IGF) și cele mai grave încălcări (CMGI) în ceea ce privește timpul de conducere și odihnă (Regulamentul 561/2006), tahografele (Reg165/2014), timpii de muncă, greutatea și dimensiuni, inspecții tehnice, limitator de viteză, cerințe permise de conducere, cabotaj, muncitori detașați etc. Calculul se realizează pe o anumită perioadă de timp, ținând cont de numărul și gravitatea infracțiunilor și de numărul de vehicule.

INSTRUMENTUL NOSTRU TRUCK CONTROLLER FACE TOATE ACESTE CALCULE

Truck Controller include deja aceste noi categorii de infracțiuni, în secțiunea „Amenzi si alte dosare înregistrate”. Clasificarea se adaugă odată ce sancțiunea este fermă si dosarul este închis. 

Există 2 calcule independente: 

[A]- Dacă aveți cel puțin o încălcare a tipului CMGI (Cea Mai Gravă Încălcare) vă puteți pierde licența de transport.

[B]- Dacă există încălcări de tipul IFG (Încălcare Foarte Gravă;) și IG (Încălcare Gravă), se aplica un algoritm. Dacă rezultatul algoritmului este mai mare de 9 pentru fiecare vehicul activ, permisul de transport poate fi pierdut. 

PENTRU TRANSPORTUL IN UK TRUCK CONTROLLER  POATE OFERI SUPORT PRIVIND  LEGEA ACTUALIZATĂ A IMIGRĂRII ȘI ABUZULUI CARE ARE ÎN PRINCIPIU 2 SANCȚIUNI:

1. NEASIGURAREA UNUI VEHICUL DE TRANSPORT DE MĂRFURI – SECȚIUNEA 31A 

Pedeapsa maximă este de 6.000 GBP (6.785,13 EUR) pentru șofer și 6.000 GBP (6.785,13 EUR) pentru companie pentru fiecare infracțiune (12.000 GBP în total – 13.570,27 EUR). Atunci când un conducător auto primește o sancțiune, angajatorul, proprietarul sau utilizatorul vehiculului va fi responsabil pentru plata amenzii șoferului 

2. TRANSPORT CLANDESTIN – ARTICOL 32

Valoarea maximă a amenzii crește la 10.000 £ (11.308,56 EUR) pentru fiecare imigrant ilegal pentru șofer și 10.000 £ (11.308,56 EUR) pentru fiecare imigrant ilegal pentru companie (20.000 £ în total – 22.617,11 EUR), indiferent dacă șoferul/compania știa sau nu că erau în vehicul. Atunci când un conducător auto primește o sancțiune, angajatorul va fi responsabil pentru plata sancțiunii de către șofer. 

Vestea bună este că noi vă putem ajuta să demonstrați cu ajutorul sistemul nostru că preveniti eficient intrarea imigranților ilegali și că sistemul funcționează corect, pentru a evita sancțiunile. 

Pentru ambele tipuri de sancțiuni, companiile care participă în programul “Border Force Civil Penalty Accreditation Scheme”  (Program de acreditare Border Force) vor avea o reducere de 50% din valoarea inițială a amenzii. 

Guretruck are mulți ani de experiență în procesarea dosarelor de sancțiuni pentru intrarea neautorizată a imigranților ilegali și în Programul de Acreditare al Border Force. Îi sfătuim pe toți clienții care călătoresc în Marea Britanie să se asigure că au un sistem eficient împotriva intrării neautorizate a contrabandiștilor și să se înscrie în Programul de acreditare Border Force

  1. Vă vom ajuta sa implementati  un sistem eficient și conform de control.
  2. Vă sfătuim cu privire la orice modificări sau îmbunătățiri ca sistemul să împlinească standardele din Regatul Unit. 
  3. Vă vom prezenta documentele necesare pentru a vă înscrie compania în Programul de Acreditare Border Force
  4. Odată acceptat, vom continua să vă sprijinim sistemul, inclusiv actualizarea documentelor. 

Aplicatia noastra Truck Controller permite digitalizarea și integrarea sistemului de prevenire împotriva intrării clandestine în conformitate cu cerințele Border Force si ii permite soferului si companiei sa detina controlul total reducând potențialele sancțiuni.

În trafic  șoferii pot prezenta toată documentația în conformitate cu cerințele privind imigrația și Border Force, ceea ce vă ajuta la reducerea potențialelor sancțiuni. 

Aceste documente vor fi stocate într-o nouă secțiune a profilului șoferului de pe Truckcontroller.com, pe care compania o va putea monitoriza și accesa dacă va fi necesar. 

CU CE VA MAI PUTEM AJUTA?

Controlul amenzilor în EU si punctajul obtinut de firma dumnavoastră.

Aplicatie IOS si Android ce include citirea cardurilor soferilor, poziționare/GPS, documentatie de detasare, gestionarea încărcărilor, rapoarte privind activitatea fiecarui sofer cu utilizator si parola si certificatele IMI de detasare – totul la indemana soferului.

Tacho Management – descărcare arhivare si interpretarea datelor si raportarea inteligenta pentru timpii de condus repaus si odihnă (zilne, luni, ani inclusie pentru 3.5 to) cu posibilitatea evidentierii eventualelor penalitati pentru fiecare tara in parte si sumele aferente. (integrare cu orice sistem existent)

Sistemul de Management al Flotei (TMS) –  Facturare, Cheltuieli, Profit si Pierdere, Gestionare Subcontractanti

Sistemul de calcul al salariului minim pe ore lucrate in fiecare tara in parte si oglindite in aplicatia soferului pentru a le prezenta in caz de control pe marginea drumului.

Asistenta pentru plata amenziilor – deblocam orice masina in maxim 60 de minute oriunde in EU si achitam amenda in locul dumneavoastra pentru a satisface nevoie finala a clientiilor dumneavaostra.

Contestarea amenzilor – In orice tara din EU cu puterea celor 27 de avocati consultanti ai Comisiei Europene putem contesta amenzile dvs. nu se face nicio plata decat daca avem castig de cauza.

Carduri Preplătite – gestionează si emite carduri chiar din propriul tău birou fără să ai nevoie de o bancă (comisoane zero la plată si la retragere pentru orice fel de plăți control 100%).

Certificarte IMI si Macron direct din aceeași platformă ca și pentru serviciile de mai sus in limba romana

Suport in obtinerea documentului portabil A1.

REZULTATELE NOASTRE?

  • 109.000 de amenzi
  • 218.000.000 de euro
  • 51 % contestate si bani recuperati
  • 200.000 de soferi  folosesc serviciile noastre chiar astazi.

Incearca gratuit sistemul nostru! Scrie-ne un mail la office@globalpartnerdvl.ro

Aboneaza-te la newsletter-ul din partea de jos a pagini noastre: www.globalpartnerdvl.ro

Rapoarte despre amenzi si constestatii din trafic saptamanal pe pagina noastra de Facebook:

https://www.facebook.com/GlobalPartnerDvl

Articole similare

Ad