Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriatul cu LUKOIL Romania dubleaza numarul statiilor de alimentare care accepta cardurile DKV

DKV Euro Service Romania a extins colaborarea cu LUKOIL Romania, astfel ca toti utilizatorii DKV Card vor putea alimenta fara numerar in oricare dintre cele peste 300 de statii de distributie carburanti operate de compania petroliera la noi in tara.
„Odata cu aceasta extindere a colaborarii cu LUKOIL, numarul total de benzinarii unde se poate alimenta cu DKV CARD in Romania s-a dublat, ceea ce inseamna ca suntem si mai aproape de clientii nostri, pe orice ruta aleg.
 

Cresterea numarului de parteneri si a punctelor de acceptanta din Romania este un element important in strategia de dezvoltare DKV pe plan local, cu atat mai mult acum, cand scaderea TVA creeaza premisele favorabile pentru ca transportatorii sa alimenteze in tara”, a declarat Robert Vass, country manager DKV Euro Service Romania.
Compania ofera detinatorilor de DKV Card posibilitatea sa plateasca pentru carburanti fara numerar intr-o retea extinsa de 703 statii partenere LUKOIL, MOL, OMV/Petrom, Oscal Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral s.a.

Articole similare

Ad