Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Greva transporturilor din Franța continuă cu noi mobilizări pentru 6 aprilie

Manifestațiile din Franța desfășurate în semn de protest față de reforma pensiilor care urmează să fie realizată de guvernul Macron, continuă să aibă loc în aceste zile. Deși participarea este în scădere, sindicatele au convocat o nouă zi de grevă pentru joi, 6 aprilie.

Toți lucrătorii, tinerii și pensionarii sunt chemați la această nouă mobilizare în cadrul căreia sunt așteptate diverse manifestații în toată țara, greve în transportul public, dar și în alte sectoare, cum ar fi cel petrolier.

Blocajele la rafinării și la depozitele de carburanți sunt așteptate să continue în aceste zile. Deși aprovizionarea a fost garantată în zilele anterioare grevei, este recomandat să se facă plinul camioanelor înainte de a trece granița, în cazul în care blocajele se prelungesc.

Informații privind stadiul grevei

Încă mai există stații de benzină în care există o lipsă de stocuri. Următorul link prezintă disponibilitatea fiecărui tip de carburant în punctele de vânzare din Franța: https://www.prix-carburants.gouv.fr/

De asemenea, este posibil că traficul să fie încetinit joi, 6 aprilie, din cauza întreruperilor din transportul public și a posibilității ca și transportatorii să susțină greva prin desfășurarea așa-numitei „Operațiunea melc”, care constă în conducerea cu viteză minimă.

Articole similare

Ad