Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dexion isi consolideaza rolul de lider al pietei de sisteme de depozitare din Romania

2015 a inregistrat o serie de evenimente importante pentru compania Dexion. De la lansari de produse, la proiecte majore, de la participarea la evenimente la vizite importante.
Liderul pietei de solutii de depozitare din Romania, Dexion, a atins in 2015 un nou prag psihologic, si anume 300 de angajati in sediul sau din Romania, ca rezultat direct al cresterii cotei de piata, a diversificarii gamei de produse si a unui rol crescut in cadrul intregului Constructor Group.
 

„In ultimii ani, am obtinut constant contracte importante si am crescut rapid, deci a trebuit sa facem noi angajari si, totodata, sa investim semnificativ in inovare si calitate, pentru a ne asigura ca acestea corespund cu cerintele pietei si pentru a oferi clientilor nostri o noua generatie de echipamente de depozitare de inalta calitate“, a spus Brian Howson, General Manager la Dexion Storage Solutions.
Fabrica din Rasnov a primit vizita distribuitorilor din Marea Britanie pentru a vedea conditiile in care sunt realizate produsele achizitionate de la Dexion in ultimii ani, dar si alte departamente importante ale Dexion Romania, precum Centrul de Suport vanzari ce detine o echipa de 45 de ingineri proiectanti care intocmesc proiectele pentru toate birourile de Vanzari ale Grupului, Centrul de R&D al Grupului, care proiecteaza noi solutii Dexion si Laboratorul de testare care asigura ca aceste produse sunt proiectate si fabricate in conformitate cu cele mai stricte reglementari de siguranta in domeniu, cum ar fi Normativul European EN15512 – „Principii pentru proiectarea structurala a Sistemelor de depozitare“ si Normativul European EN15620. – „Tolerante, deformatii si spatii libere in proiectarea sistemelor de depozitare statice de otel.”
In iunie, Dexion a participat activ la evenimentul „Park in the Park“ din Bucuresti ca producator si furnizor preferat de sisteme de depozitare pentru multe dintre companiile situate in Parcul Logistic din Chiajna. Dexion a fost invitat sa sprijine evenimentul, prin furnizarea de rafturi amplasate in spatiul in care s-a desfasurat acesta, astfel incat sa arate ca un depozit.
Trei manageri seniori Dexion au participat anul trecut la Adunarea Generala a Federatiei Europene pentru Rafturi (ERF), desfasurata pe 13 si 14 octombrie la Berlin. Aceasta este o reuniune anuala esentiala, ce ofera informatii si comentarii asupra dezvoltarii si standardizarii tehnice in domeniu si unde se iau decizii strategice in domeniu.
Standul Dexion a atras vizitatorii la Translogistica prin expunerea de solutii speciale punctate cu diferite conferinte axate pe logistica. Standul Dexion s-a remarcat prin produsele noi, cum ar fi noul sistem de rafturi in consola Light Duty Cantilever si noua linie de rafturi Budget cu deschidere larga, pretabila utilizatorilor ce detin spatii mici de depozitare, cu noi versiuni ale popularului sistem de picking si manipulare Pull-Out Unit, precum si cu Pallet Shuttle, un sistem de depozitare de mare densitate, semi-automat, deja foarte popular pe piata si cu o cerere in continua crestere din partea clientilor.

Noi produse pe piata romaneasca
Dexion a lansat in 2015 o varianta imbunatatita a sistemului de rafturi in consola Cantilever Usor. Realizat din otel rezistent, pregalvanizat, Cantilever-ul Usor a fost proiectat in mod special pentru marfa cu greutate mica, dar de mari dimensiuni.
Aceste rafturi sunt pot fi realizate la comanda intr-o gama larga de versiuni, pentru a se potrivi oricaror necesitati de depozitare, in functie de dimensiunile si greutatile produselor, inaltimea si lungimea halelor, latimea culoarelor, precum si o serie intreaga de elemente ce aduc economii de costuri si spatiu.
Dexion a lansat pe piata romaneasca Sistemul Dexion Budget 480 pentru depozitarea cutiilor/marfurilor mai voluminoase – rafturi cu polite cu deschidere si capacitate de incarcare mare.
Proiectat pentru service-uri auto, ateliere sau depozite mici si medii, sistemul asigura o stabilitate si o rezistenta ridicata, iar sistemul de prindere fara suruburi permite o asamblare rapida si usoara.
2015 a fost un an marcat de actiuni de dezvoltare a companiei atat pe plan intern, cat si international, dar a marcat si o serie de proiecte majore si inovative in Romania, care au constituit reusite importante pentru companie:
• Instalatie Pallet Shuttle cu module multiple pentru Pepsico
• Solutie semi-automatizata, configurata pentru mediu congelat, instalata la Bertis
• Solutie paletizata antiseismica P90 pentru Continental
• Solutie automatizata de depozitare pe verticala Tornado pentru Wipro
• Sistem multietajat de tip mezanin pe patru niveluri pentru Augsburg
• Instalatie de depozitare a bunurilor lungi, in consola Cantilever, pe baze mobile de tip MOVO pentru Rovent.
Dexion va ureaza Sarbatori fericite si va asteapta in 2016 cu noi solutii inovative si noi actiuni care urmaresc sa faca mai sigura si eficienta activitatea dumneavoastra de zi cu zi!

Articole similare

Ad
Ad