Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Companiile de livrari incep, treptat, sa isi reia operatiunile in ritm normal in Wuhan, China, orasul cel mai grav afectat de pandemia de COVID-19. In ultimele trei zile livrarile au inregistrat o crestere „exploziva”, in conditiile in care nu a mai fost nici un caz raportat in ultimele patru zile.
„Reluarea integrala a serviciului de livrare este utila pentru prevenirea si controlul epidemiei”, a declarat Zhang Yawen, un oficial al Administratiei Postale Wuhan. Un curier poate livra aproximativ 200 de comenzi pe zi, ceea ce inseamna cel putin 200 de persoane care raman in interior pentru a preveni raspandirea infectiei, a adaugat el. Duminica au fost livrate un milion de comenzi. Mancarurile, mastile si imbracamintea de primavara sunt pe lista cumparatorilor online, a declarat Jin Xiang, managerul centrului de administrare Wuhan al ZTO Express.
Inainte de izbucnirea pandemiei, existau peste 4.000 de puncte de vanzare expres si 42.000 de curieri expres lucrau in oras, care are o populatie de aproximativ 15 milioane. Curierii livreaza mai mult de 3 milioane de pachete pe zi.