Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility își extinde în mod constant rețeaua de plată mobilă. Cu funcția de plată DKV APP & GO a DKV Mobility App, clienții DKV Mobility pot plăti acum procesul de (re)alimentare prin smartphone la toate benzinăriile team din Germania în timp ce se află la pompa de benzină sau în vehicul.

„Suntem foarte încântați că rețeaua noastră de plăți mobile crește continuu”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Prin adăugarea tuturor stațiilor de carburanți team în rețeaua noastră, clienții noștri pot deja plăti convenabil pentru realimentare cu combustibil utilizând smartphone-urile lor la peste 800 de benzinării în toată Germania și în jur de 1.400 în Europa.” Marc Wehrenberg, Head of Card Sales – Filling Stations Division la team energie GmbH & Co. KG, spune: „Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri comuni posibilitatea alimentării mobile în viitor. Acesta este nivelul următor în digitalizarea realimentării.”

Aplicația se bazează pe platforma Connected Fueling dezvoltată de PACE – o companie cu sediul în Karlsruhe, în care DKV Mobility deține o participație din septembrie 2020. Platforma independentă, care este deschisă tuturor companiilor petroliere, furnizorilor de sistem POS și OEM, este destinată să devină tehnologia centrală pentru digitalizarea industriei petrolului mineral în Europa. Pe lângă extinderea consecventă a rețelei în Germania, lansarea APP & GO va continua și în străinătate. În prezent, 1.400 de stații de alimentare în șase țări europene fac parte din rețeaua de plată mobilă a DKV Mobility.