Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Premiile Tranzit pentru eficiență au fost acordate ieri, la București, în prezența a 250 de reprezentanți ai industriei de logistică, expediții, distribuție, curierat și retail.

Revista Tranzit a selectat 30 de companii care au adunat cele mai multe puncte în funcție de cifră de afaceri, profit, EBITDA, creșterea profitului/cifrei de afaceri de la un an la altul, din care în final s-au înscris 10 în competiția lansată: Aquila, DSV Solutions/DSV Air & Sea, FM Romania, GebruderWeiss Romania, Kuehne + Nagel, I.B. Cargo, IDL Bucharest, Pallet Express, Quehenberger Logistics Rou și Orient.

Rezultatele financiare ale companiilor pe 2020 au fost adunate cu performanțele declarate pentru anul fiscal 2021. Din cauza avântului luat de segmentul Air & Sea pe 2020 și mai ales pe 2021 – când s-au înregistrat creșteri ale tarifelor de transport pe maritim și de 6-7 ori – cifrele de afaceri ale firmelor care organizează astfel de transporturi au fost influențate major de perturbările pieței, astfel încât rezultatele finaliștilor au fost împărțite pe trei domenii de activitate: Contract Logistics, Expediții Rutiere și Expediții Air & Sea.