Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MB Romania – Servicii post-vanzare are un nou director

Rolf Rosendaal este noul director servicii Post-Vanzare al Mercedes-Benz Romania. Conducerea a fost preluata de la Philipp Hagenburger care a devenit CEO Mercedes-Benz Egipt.
Noul director va deveni membru al echipei de management Mercedes-Benz Romania, jucand un rol major la nivelul deciziilor din companie. Printre cele mai importante atributii ale Directorului de Servicii Post-Vanzare mentionam – gestionarea retelei de service-uri, coordonarea departamentelor After-Sales: Piese de schimb – logistica, marketing si vanzari; Service – suport tehnic, garantii, Service24h si mobilitate;  Scolarizare – programe de training tehnic si de vanzari pentru intreaga retea, prin centrul de scolarizare de la Chitila.

„Pentru Mercedes-Benz, serviciile post-vanzare reprezinta o componenta esentiala a activitatii, intrucat dorim sa oferim clientilor nostri cea mai buna experienta pe toata durata relatiei lor cu autovehiculul. De aceea, Rolf Rosendaal reprezinta un castig foarte important pentru echipa noastra, remarcandu-se prin profesionalism si o experienta bogata”, a declarat Michael Grewe, CEO si presedinte Mercedes-Benz Romania.
Rolf Rosendaal si-a inceput cariera intr-o filiala din Germania a organizatiei si a coordonat proiecte Mercedes-Benz in America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa si Europa de Est. Experienta sa internationala a fost completata ulterior prin misiunea din Liban, unde a avut functia de Parts Manager (Director Divizie Piese de Schimb).
 „Venirea in Romania reprezinta o provocare foarte mare,  pe care am acceptat-o cu entuziasm si o dorinta extraordinara de a mentine si ridica standardele impuse de companie in privinta serviciilor post-vanzare, aflate deja la un nivel foarte inalt. Mercedes-Benz este un reper de calitate si servicii premium pe piata romaneasca si sunt incantat sa ma alatur unei echipe cu rezultate atat de bune pe plan national si european”, a declarat Rolf Rosendaal, noul Director de Servicii Post-Vanzare Mercedes-Benz Romania.

Articole similare

Ad