Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pall-Ex a livrat paletul cu numarul 3 milioane

Depozit Pall-Ex

Pall-Ex Romania, liderul pietei de transport si distributie expres de marfuri paletizate, a anuntat depasirea unui record, peste 3.000.0000 de paleti transportati de la inceputul activitatii sale in Romania.

Pragul de 3 milioane de paleti a fost depasit pe 19 mai a.c., dupa ce, in urma cu un an, compania sarbatorea doua milioane de paleti transportati, iar in 2017 reusise sa treaca de primul milion de paleti.

Cererea pentru acest tip de serviciu continua sa creasca, pe fondul unei cereri tot mai mari pentru livrari expres la timp, tendintei de reducere a stocurilor si cresterii vanzarilor online. Solutia, explica Pall-Ex, este certificata si in alte tari europene, deoarece consolideaza fluxurile de marfa, economisind combustibil, si astfel, implicit, rezulta si o reducere a amprentei de carbon.

„Transporturile reprezinta un domeniu strategic si vital pentru orice economie, deoarece interconecteaza industriile cu lanturile de productie si distributie. Cu atat mai mult in aceasta perioada, serviciul pe care noi il oferim – livrare expres in 24 de ore – si modelul de business al Pall-Ex si-au dovedit eficienta si utilitatea. 3 milioane, un numar cu incarcatura puternica, atat la propriu, cat si la figurat. Semnificatia acesteia pentru noi se traduce in mii de ore de munca. In tot acest timp am reusit sa ne depasim pe noi insine si sa ne indeplinim promisiunea de a livra nu doar marfuri paletizate, ci si promptitudine si o experienta greu de egalat. Cei 3 milioane de paleti transportati sunt rezultatul unei echipe remarcabile de profesionisti, ce sunt in permanenta conectati cu nevoile si solicitarile clientilor”

DANOR IONESCU, CEO-UL PALL-EX ROMANIA

Clientul care a expediat paletul cu numarul 3 milioane este Romstal Imex, membrul care a originat aceasta comanda este Pall-Ex Sibiu, iar cel care va livra paletul este Bere Bauturi Bucuresti.

 

„Profesionalismul si promptitudinea sunt definitorii pentru echipa Pall-Ex Romania si apreciem foarte mult acest parteneriat al nostru, ce are ca fundament increderea, dar si o excelenta colaborare. Principalul motiv pentru care am ales sa lucram impreuna a fost faptul ca Pall-Ex ofera servicii de inalta calitate. Acesta este un element cheie, ce aduce valoare suplimentara serviciilor oferite de catre noi mai departe si clientilor nostri interni”

Dan Fotescu, Director Supply Chain – Romstal Imex

  Reteaua Pall-Ex este formata din transportatori si distribuitori locali, ce livreaza marfuri paletizate in 24-48 de ore pe intreg teritoriul Romaniei, fiind operate 41 de depozite in toata tara. 

Articole similare

Ad
Ad
Ad