Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Tourismo RHD se pregateste sa iasa la rampa

Cu o istorie de 23 de ani si peste 26.000 de unitati vandute, Tourismo este cel mai popular membru al familiei de autocare Mercedes-Benz. Succesorul sau, noul Tourismo RHD, a aparut insa acum in oglinda retrovizoare, iar prezentarea oficiala in fata publicului va avea loc in octombrie, la Busworld Kortrijk. Pana atunci, membrii juriului international de presa „Bus and Coach of the Year” au fost invitati la Mannheim pentru prima vizionare a noului model, care se asteapta sa se pozitioneze foarte bine pe piata inca de la inceput. Nu numai ca beneficiaza de design atractiv, care inspira incredere, dar dispune si de cea mai noua tehnologie Mercedes-Benz si promite sa fie cel putin la fel de eficient ca actualul Tourismo.
 

Noul Tourismo RHD a trecut printr-un proces complet de reproiectare si modernizare, care a vizat atat confortul soferului si al pasagerilor, cat mai ales siguranta si economia in operare.
Sub sloganul „Standard in Buses”, Mercedes-Benz a pregatit pentru noul model o gama alcatuita din patru produse, disponibile in trei versiuni de lungime, de la 12 la 14 m. Vehiculul isi pastreaza caracterul multifunctional, fiind potrivit atat pentru aplicatii turistice, cat si pentru servicii regulate pe distante medii si lungi.
In functie de versiune, clientii vor putea opta intre propulsorul usor si compact OM 936, de 7,7 l si 354 CP, si mai puternicul OM 470, de 10,7 l, ce dezvolta 456 CP. Vor fi disponibile doua versiuni diferite de cabina pentru sofer, iar salonul pasagerilor va putea fi configurat in functie de cerintele specifice ale fiecarui operator in parte.

Aerodinamica imbunatatita si consum redus
Designul exterior este complet nou, chiar daca se pastreaza elementele de identitate ale marcii. In ciuda aspectului puternic dominant, liniile sunt fluente, iar aerodinamica …

Articole similare