Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Publicitate

Revista TRANZIT
Lansata pe piata in 2001, Tranzit se adreseaza managerilor de firma din urmatoarele domenii: transport intern si international de marfa si de persoane, distributie si logistica, firme de constructii si care activeaza in exploatari forestiere si in agricultura, retaileri, producatori si comercianti care isi distribuie singuri produsele, service-uri si producatori/distribuitori de piese auto.

Ca atare, structura revistei Tranzit include urmatoarele rubrici permanente:
> TEST – test-drive si teste de consum vanuri, camioane, semiremorci
> INOVATII – sisteme de securitate, sisteme de management de flota, motoare ecologice etc.
> CAROSERII – in functie de specificul marfii transportate
> ANCHETA piata de transport de marfuri si de persoane
> AFTER-MARKET – prezentari solutii de intretinere eficienta a flotelor (service anvelope, lubrifianti, piese si componente)
> LEGISLATIE interpretata si comparata
> ANALIZA DE PIATA si previziuni pentru piata de transport si logistica

Lunar, revista Tranzit include suplimentele:
>Transport Persoane (lunar)
>Tranzit VAN (1-2/an)

Revista LOGISTICA
Din 2006, Trafic Media editeaza si revista Logistica, cu aparitie la fiecare doua luni. Revista se adreseaza in special retailerilor, operatorilor de logistica si celor care efectueaza activitati de distributie si depozitare sau care contracteaza astfel de servicii.
Logistica se distribuie pe aceleasi canale ca si revista Tranzit. In lunile in care nu apare Logistica, subiectele de pe acest domeniu regasindu-se in rubric Logistica din revista Tranzit.

Tiraj, Distributie
Tranzit se tipareste lunar intr-un tiraj de 10.000 de exemplare. Aproximativ 5.000 dintre acestea se distribuie direct catre abonati, iar restul sunt vandute printr-o retea nationala de distributie ce include benzinariile din toata tara, punctele de difuzare a presei din cadrul marilor hipermarketuri: Cora, Carrefour, Metro, Selgros, Kaufland. In acest sens colaboram cu Grupul Hachette Distribution, Hiparion Distribution, Poligon/Octagon, Stoenescu etc. Logistica se tipareste intr-un tiraj de11.000 de exemplare. 10.000 de reviste merg impreuna cu Tranzit pe aceleasi canale de distributie, iar 1.000 de exemplare sunt destinate firmelor care au optat exclusiv pentru abonament la Logistica.

Catalogul Transport Market/After-Market
In fiecare an, Trafic Media editeaza doua cataloage specializate. Acestea includ articole de piata pe fiecare segment in parte – distributie, transport de marfa, logistica,
transport de persoane etc. – dar si materiale privind noutatile tehnice lansate in fiecare an de producatorii de vanuri, camioane, semiremorci, echipamente, autobuze,
autocare. Nu lipseste nici segmentul de suport vanzari si after-sales, cu informatii despre piata de piese de schimb, anvelope, lubrifianti si carburanti, precum si servicii
conexe, vanzari de autovehicule second-hand, burse de transport, leasing si asigurari. Informatiile obtinute de la managerii companiilor furnizoare de produse si
servicii din piata de profil sunt completate de date statistice relevante privind evolutia pietei de transport si logistica in cifre etc.

Catalogul TOP ROMANIAN LOGISTICS/TRANSPORT OPERATORS
In fiecare an, dupa comunicarea rezultatelor bilanturilor contabile, in octombrie, revista Tranzit editeaza un Catalog format A5, in limba engleza, ce contine informatii despre
piata romaneasca de logistica, despre cele mai mari companii care activeaza aici si date statistice privind ratele de inchiriere, disponibilitate de spatii de depozitare, real-estate etc.
Catalogul este de interes pentru toate firmele de transport care ofera si servicii de logistica si manipulare de marfa, precum si pentru companiile de productie din diverse  sectoare de piata. Catalogul include rezultatele financiare ale firmelor de transport si logistica (TOP 100 din fiecare categorie), precum si TOP FLOTE 100, pentru o privire de ansamblu asupra pietei romanesti.
Catalogul se tipareste in 7.000 de exemplare, dintre care 5.000 merg catre toti abonatii Tranzit si Logistica, iar restul de 2.000 de exemplare sunt distribuite la conferintele de profil la care participam, atat in tara, cat si in strainatate.

Tarife generale de publicitate – revistele Tranzit, Logistica si catalogul TOP ROMANIAN  LOGISTICS/TRANSPORT OPERATORS
– modul 1/1 – 1.500 euro, plus TVA – coperta 4 – 2.500 euro, plus TVA
– modul 1/2 – 900 euro, plus TVA – coperta 2 – 2.200 euro, plus TVA
– modul 1/3 – 700 euro, plus TVA – coperta 3 – 1.800 euro, plus TVA
– modul 1/4 – 500 euro, plus TVA
– spread 2 x A5 – 1.300 euro, plus TVA
– spread 2 x A4 – 2.200 euro, plus TVA
– pagina de advertorial – 1000 euro, plus TVA
– insert flyer, pliant- intre 600 si 900 de euro, plus TVA
(in functie de numarul de pagini, greutate si dimensiuni).

Tarifele pentru catalogul Transport Market/After-Market sunt cu 200 de euro, plus TVA, mai mari decat cele pentru revista Tranzit.

Conferintele TRANZIT
In fiecare an, revista Tranzit organizeaza patru conferinte, pe diferite segmente de piata: transport international, logistica, transport de persoane. Fiecare conferinta se desfasoara pe parcursul a doua zile (joi dupa-amiaza si vineri dimineata) si reuneste cele mai importante companii de pe piata de transport marfa sau persoane, distributie  si logistica. Reprezentantii acestora au prilejul de a discuta despre legislatie, solutii de management etc., in compania reprezentantilor institutiilor de profil si a expertilor din piata de transport si logistica.
Furnizorii de produse si servicii nu au acces la conferinte decat in calitate de sponsori, contractand unul dintre pachetele de parteneriat: Gold, Silver sau Bronze.

O noutate introdusa în 2011, cu ocazia celei de a zecea aniversare a revistei Tranzit (GALA Tranzit), o reprezinta premierea celor mai eficiente companii de transport si logistica si a celor mai performanti manageri ai companiilor de transport si logistica ce opereaza pe teritoriul Romaniei. Acordate pentru prima oara în 2011, cele patru trofee au starnit interesul tuturor companiilor de frunte din cele doua domenii de activitate, avand nu mai putin de 48 de candidati de la prima editie. Criteriile de selectie au fost alese cu grija prin prisma performantei livrate catre clienti, dar si prin prisma performantelor financiare obtinute în anul anterior. Au fost analizate procedurile de lucru, domeniile de activitate, gradul de dependenta de clienti, productivitatea/angajat/m2 de depozit/camion etc.
Vom continua sa îmbunatatim atat modul de desemnare a castigatorilor acestor trofee ravnite de toti operatorii de pe piata, cat si continutul si modul de organizare al conferintelor Tranzit, evenimente de neocolit pentru cresterea eficientei.

Cereti programul conferintelor Tranzit pe anul in curs si o oferta de parteneriat la telefon 021 777 06 98/ 021 777 06 99 sau e-mail office@traficmedia.ro.

Ad