Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich, Still si Torwegge si-au adjudecat cele patru trofee

Premiile International Forklift Truck of the Year se acorda celor mai bune echipamente de manipulat si solutii intralogistice, cu focus pe inovatie si beneficii pentru client. Anul acesta, juriul de specialitate IFOY a acordat patru trofee, la categoriile „Echipamente de depozit“, „AGV/shuttle“, „Special of the Year“ si „Vehicule speciale“. Castigatorii sunt Jungheinrich, Still si Torwegge.
 

Unsprezece echipamente si solutii intralogistice, reprezentand sapte producatori, s-au calificat in finala premiilor International Forklift Truck of the Year 2017. Dupa sase luni de selectie si testare, Jungheinrich, Still si Torwegge si-au adjudecat cele patru categorii disputate, ceremonia de premiere avand loc la centrul BMW World, din München, cu prilejul expozitiei Transport&Logistic.
„Industria 4.0 devine rapid o parte importanta din intralogistica. Si pe acest palier castigatorii au prezentat inovatii care aduc beneficii importante utilizatorilor, beneficii ce pot fi cuantificate“, a declarat Anita Würmser, presedinte executiv al juriului IFOY.
Castigator la categoria „Echipamente de depozit“ a fost Still, cu iGo neo CX 20, primul order-picker orizontal autonom. Principalele argumente cu care a convins membrii juriului au fost gradul ridicat de inovatie, beneficiile de necontestat pentru clienti si modul profesionist de implementare a conceptului. „iGo neo reprezinta un punct de referinta in dezvoltarea echipamentelor de manipulat autonome, facand trecerea dintre robotica si intralogistica.“ In plus, testele IFOY au confirmat economiile considerabile pe care iGo neo CX 20 le aduce in comparatie cu order-picker-ele conventionale. iGo neo este mult mai eficient si mai productiv in toate sistemele de lucru utilizate – acolo unde se foloseste principiul pedestru – iar echipa de teste a constatat ca eficienta operatiunilor poate creste cu pana la 47%.
Conceptul TORsten AGV, de la Torwegge, …

Articole similare

Ad