Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutii preferate pentru complexitate

WebEye a adaugat in ultimul timp noi aplicatii la solutia sa de management al flotelor si a castigat clienti importanti din Romania, inclusiv posesori de flote de autovehicule comerciale usoare, astfel ca am punctat, impreuna cu noul director general al filialei locale, Levente Gall, principalele noutati din activitatea firmei
 

Aplicatia eControl din anii anteriori a continuat sa fie dezvoltata si in 2016, primind functii noi, asa ca acum ea atentioneaza in timp real in legatura cu orice abatere de la Regulamentul 561/ 2006. De exemplu, daca soferul depaseste timpii de conducere zilnica sau nu respecta normele privind odihna minima, softul listeaza aceste probleme cu date concrete (descrierea nerespectarii, numele soferului, perioada si diferenta). In plus, tot in cadrul eControl a fost dezvoltata o functie prin care se pot seta atentionari in ceea ce priveste stationarile inutile, imbunatatind eficienta utilizarii autovehiculelor.
O alta noutate lansata la finalul lui 2016 este pachetul special dedicat flotelor de utilitare de 3,5-16 t, care presupune un echipament special capabil sa interpreteze cele mai frecvente si importante 7-8 marci si include rapoarte bine structurate si functii ca basic Driving Style (raport personalizat pentru autoutilitare care include informatii despre turatie, cuplu, franari, accelerari excesive), controlul consumului de combustibil (combustibilul total consumat si interpretarea nivelului de combustibil) si siguranta marfii/monitorizarea incintei (cu posibilitate de alarmare in caz de deschidere neautorizata a usilor).

Transportatorii internationali aleg de obicei pachetul complet
Printre clientii pe care WebEye i-a castigat in 2016 se numara Dianthus Company, LPX Trans, Speed Line Impex, Naio Logistics, Ice Age Spedition, BKN Tir Line, Corsaru Rosu Impex 93, Geladi, Mistio Impex, Polach Logistic&Transport, Agexim Spedition, MVT Logistik, Ahead Logistics si Blue River Bucuresti 78. Toate aceste companii au folosit inainte alte sisteme de management de flota si „cred ca le-am atras datorita complexitatii solutiei noastre, de la competitori cu solutii mai simple“, declara Levente Gall. „Avand in vedere faptul ca solutia noastra telematica acopera toate cerintele si functionalitatile intalnite la nivel european, nu prea sunt cazuri in care flotele de transport sa opteze si pentru alte tipuri de solutii. Iar plecarea clientilor nostri catre competitori este nesemnificativa – cele mai multe firme care au renuntat la sistemele noastre fie s-au reorientat spre alta activitate, fie s-au inchis.“
Functiile alese de fiecare client depind de tipul de transport pe care il face, principala diferenta, de exemplu, intre transportatorii de intern si cei de international fiind aceea ca primii nu solicita descarcarea de la distanta a cardului de tahograf.
Dianthus Company, care a implementat sistemul WebEye pe 300 de camioane, a optat pentru aproape toate functiile acestuia (eDownload, eControl, Driving Style si raportul privind timpul de lucru in strainatate), Blue River Bucuresti 78, care foloseste sistemul pe 80 de camioane, a ales in plus si WebEye Connect, care deserveste nu doar comunicarea bidirectionala intre sofer si dispecer, ci si atribuirea/confirmarea sarcinilor de transport, iar Filip (cu sistemul implementat pe 170 de autotractoare si 270 de semiremorci – deoarece monitorizarea acestora din urma a devenit si ea un „must have“), „client de cursa lunga al WebEye“, si Polach Logistic (pe 80 de camioane) au ales si cea mai eficienta solutie in ceea ce priveste controlul consumului: sondele litrometrice.
Clientii care fac transport intern – Ahead Logistics, care are sistemul implementat pe 30 de camioane, Vogue Trading Company, pe 70 de camioane, sau Excelsior Fluss Group, pe 90 de autovehicule – folosesc cam aceleasi servicii, „cu mici exceptii de la caz la caz, in functie de bugetul disponibil“. Iar Tabita Tour, care a implementat sistemul WebEye pe 40 de autocare, a optat pentru toate aceste functii, desi face transport international de persoane.
Orice potential client poate testa solutiile WebEye si chiar „este mai mult decat recomandat in majoritatea cazurilor, pentru a bifa corect nevoile legate de functionalitati“, recomanda Levente Gall. Firma ofera, de exemplu, in colaborare cu EVW Holding, clientilor comuni, testarea solutiei WebEye, pe care camioanele le au in echipare.

Articole similare