Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

STZ-VP (285), „baiatul cel mare“ al familiei Goldhofer de trailere semi-joase. Usor. Extrem. Flexibil.

Cel mai recent membru al familiei indelung testate STZ-VP isi datoreaza numele noilor anvelope de 285 mm si este semitrailerul jos cu cea mai mare capacitate de incarcare din oferta Goldhofer. Aceasta versiune STZ, care beneficiaza de tehnologia cu axe pendulare, ce si-a dovedit deja calitatile, este disponibila in configuratii cu trei pana la zece axe si cu o gama diversa de punti: vessel bridge, crawler deck si cu platforma plana.Ceea ce face ca acest trailer jos sa fie unic sunt greutatea tehnic admisa pe axa de 16 t si un profil al podelei de numai 200 mm – cel mai subtire de pe piata.
Sasiul inteligent al seriei STZ, care si-a dovedit deja fiabilitatea, ofera o combinatie interesanta de nisa foarte larga pentru excavatoare si boghiuri relativ scurte, ceea ce reflecta experienta Goldhofer de specialist in transport, din moment ce in aceasta industrie fiecare milimetru este foarte important!
 

O alta caracteristica atractiva a noului model este folosirea tehnologiei de axe pendulare Goldhofer, cu geometrie a suspensiei axei calculata foarte precis, pentru oscilatia libera a sistemelor de prindere a rotilor, avand ca avantaje distributia optima a greutatii pe toate rotile si nivelarea perfecta pe teren accidentat.
Iar unghiul de virare de pana la 65O adauga la aceste beneficii manevrabilitatea foarte buna. Pentru a mentine costurile de intretinere la un nivel cat mai scazut chiar si in cazul in care trailerul este exploatat in conditii foarte grele, suspensia axei este disponibila cu o gama larga de tamburi conici sau rulmenti compacti, pentru a respecta cerintele particulare ale clientilor legate de kilometraj si de intervalele de intretinere.

Articole similare