Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo FH Ocean Race te trimite in vacanta la inceput de decembrie!

Aventura, instinct competitiv si un confort nemaiintalnit! Sunt principalele atuuri ale editiei limitate Volvo Ocean Race, disponibile acum pe modelele FH si FH16. Iar pentru a celebra cum se cuvine aceasta reusita exclusivista, clubul Globetrotter, care in fiecare an le ofera membrilor sai aventuri de neuitat, ii va purta, intre 30 noiembrie si 10 decembrie, pe toti posesorii unuia sau mai multor camioane achizitionate prin intermediul acestei campanii, intr-o calatorie de neuitat in Africa de Sud, unde vor lua pulsul cosmopolitului Cape Town, se vor delecta cu cele mai bune vinuri locale, vor vedea pe viu magnificele yachturi care participa la cursa Volvo Ocean Race si, nu in ultimul rand, vor „gusta“ rasfatul in paradisul tropical din Mauritius.
 

Volvo FH si FH 16 cu cabine Globetrotter si Globetrotter XL sunt disponibile intr-o versiune exclusivista, editie limitata, care si-a tras inspiratia din celebra competitie nautica Volvo Ocean Race, o competitie de anduranta, extrem de grea, un adevarat test si pentru cei mai caliti profesionisti, care va lua startul in toamna. Cand au creat editia speciala Volvo Ocean Race, designerii companiei suedeze s-au inspirat din caracteristicile acestei curse nautice, exprimate prin harti si modele marine, in timp ce portul din Alicante, acolo unde se da startul, si cel din Haga, de la sosire, au reprezentat modele pentru schema coloristica interioara si exterioara a cabinei. Pentru ca am amintit de exterior, asocierea cu celebra cursa Volvo Ocean Race este semnalizata prin mai multe moduri, cum ar fi utilizarea unor decoratiuni expresive, in cadrul carora un model rosu in zigzag contrasteaza cu detalii negre, cromate. De asemenea, modelul exclusivist este cel mai usor de recunoscut dupa numele „Volvo Ocean Race“ afisat clar, in partea superioara a cabinei, deasupra parbrizului, cat si ca o emblema pozitionata in lateralele cabinei. In completarea paletei clasice de culori, Volvo aduce pentru noul FH si FH16 Ocean Race doua nuante metalizate, un auriu cald si placut (Shimmering Gold) si un albastru de gheata (Cool Breeze Metallic). Inutil sa precizam ca nivelul de confort este unul net superior, in concordanta cu nivelul de echipare si designul unic, iar clientii beneficiaza inclusiv de pachetele optionale privind siguranta preventiva, noul pachet media cu suport pentru Dynafleet si Navigatie, aplicatia My Truck, ce permite conectarea camionului cu smartphone-ul, sau serviciile Dynafleet Online „Combustibil si Mediu“ si „Pozitionare“, cu abonament preplatit pentru 1 an.  

O calatorie de neuitat in Africa de Sud
Editia limitata Volvo FH Ocean Race face parte din campania de vanzari a clubului Globetrotter, derulata si pentru clientii din Romania. Clubul Globetrotter este o comunitate exclusivista, ce se adreseaza antreprenorilor care stiu sa pretuiasca valorile impuse de producatorul suedez, dar in acelasi timp sa imbine utilul cu placutul, bucurandu-se, cu fiecare achizitie, de noi aventuri in necunoscut. Statutul de membru si, automat, biletul pentru calatoria ce va urma sunt asigurate de achizitia unui Volvo FH Editia Volvo Ocean Race sau a trei unitati Volvo FH Editia Globetrotter Club. Pentru acest an, Volvo a ales Africa de Sud, una dintre cele mai fascinante si populare destinatii turistice din lume, acolo unde membrii clubului pot lua pulsul cosmopolitului Cape Town, oras aflat la capatul Africii, cu Oceanul Indian la est si cu Atlanticul la vest, vor degusta vinuri dintr-unele din cele mai faimoase podgorii din zona, vor putea admira arhitectura in stil olandez clasic si vor afla mai multe despre tehnicile moderne de fabricare a vinului, Africa de Sud fiind clasificata ca producator de vinuri din Lumea Noua, in ciuda faptului ca traditia sa dateaza de la finalul secolului al XVII-lea. Din aceasta fabuloasa excursie nu putea lipsi un safari plin de adrenalina in care participantii vor avea ocazia sa se intalneasca cu cei Cinci Magnifici: leul, elefantul african de savana, leopardul, rinocerul negru si bivolul, aflati intr-o rezervatie naturala de 22.000 de hectare. Participantii in calatoria din Africa de Sud vor vizita si satul Volvo Ocean Race, aflat in portul Cape Town, se vor intalni cu echipajele si vor arunca o privire de aproape la magnificele lor yachturi. Pentru ca ce este mai bun este pastrat la sfarsit, aventura se va incheia cu un sejur la 2.000 km de coasta sud-estica a Africii, in insula Mauritius, o adevarata oaza de liniste si pace, cu ape de un albastru de safir si plaje cu nisip fin si alb, un loc perfect pentru incarcarea bateriilor inainte de intoarcerea in Romania.

Articole similare