Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

2.000 de statii de incinta in 2016

Deoarece isi propune sa fie un partener flexibil in demersul de a reduce costurile de transport, Oscar Downstream ofera clientilor posibilitatea de a alege sa alimenteze folosind carduri, statii de incinta sau o combinatie a celor doua, in functie de specificul activitatii lor. Anul trecut compania a ajuns la 1.300 de statii de incinta instalate in Romania, iar in 2016 vrea sa depaseasca 2.000.
 

Posibilitatea de a alege cea mai buna varianta de alimentare dintr-o paleta mai larga vine, asa cum explica reprezentantii Oscar Downstream, „in contextul unei evolutii rapide a tehnologiei, care preia, faciliteaza si optimizeaza din ce in ce mai mult relatia cu furnizorul de carburant. Iar in curand, in afara de statii de incinta si de carduri, vom propune un nou serviciu integrat, cu care speram sa satisfacem cele mai exigente nevoi ale clientilor, si care imbina avantajul costurilor reduse oferit de statiile de incinta cu beneficiile controlului riguros al alimentarilor oferit de sistemul de carduri“.
Serviciul de alimentare prin statii de incinta, DIESELpoint, se preteaza la orice domeniu de activitate care presupune ca traseele mijloacelor de transport sa aiba punctul de plecare/sosire unde este amplasata statia sau sa tranziteze acea locatie. Oscar a incheiat anul trecut cu peste 1.300 de statii de incinta instalate in Romania, avand capacitatea de stocare de la 3.000 la 20.000 l, iar obiectivul pentru 2016 este sa-si mentina pozitia de lider de piata pe acest segment si sa depaseasca 2.000 de statii de incinta instalate. „In acest sens, pregatim o surpriza pentru clientii cu volume mari, care au activitate complexa.“
Statiile de incinta DIESELpoint ofera ca principale avantaje costurile mai scazute cu carburantul, datorita eliminarii cheltuielilor de administrare pe care le are o retea clasica de benzinarii, si posibilitatea gestionarii proprii a consumului prin intermediul sistemului integrat in acest serviciu. „Noi traducem acest serviciu prin optimizare de COST (Control, Optimizare achizitie, Siguranta, Timp), ingrediente de baza in special in randul transportatorilor“, puncteaza reprezentantii Oscar Downstream.
Serviciul integrat include alimentare cu motorina prin intermediul statiilor de incinta de 5.000, 9.000 sau 20.000 l, oferite in comodat pe perioada contractului, aprovizionare cu motorina prin intermediul flotei proprii, din cele opt depozite din tara, instalarea, suportul tehnic si intretinerea pentru statiile de incinta, sistemul de gestiune a acestora si consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii pentru afacerea clientului si pentru optimizarea consumului.

Peste 400 de clienti de carduri
In ceea ce priveste alimentarile pe baza de carduri in reteaua de statii Oscar Downstream (DIESELpoint Access), ele se adreseaza mai ales transportatorilor care tranziteaza principalele rute comerciale. Reteaua a fost conceputa si extinsa in special pentru a acoperi nevoile acestora legate de pozitionare si pret, astfel incat soferii de intern sau de international sa-si desfasoare activitatea in conditii optime.
In prezent mai mult de 400 de companii de transport folosesc cardurile DIESELpoint Access.
Alegerea locatiilor de plasare a statiilor a tinut cont de cele doua coridoare principale de transport international cuprinse in reteaua primara multimodala TEN-T a UE, de principalele rute nationale de transport si de punctele cu o mare concentrare economica.

Nu doar vanzare, ci si consultanta
Oscar Downstream are o echipa specializata de logistica si vanzari care ofera clientilor solutii si consultanta pentru eficientizarea consumului si a furnizarii de carburant in functie de necesitatile regionale si nationale ale firmelor de transport, de specificul activitatii si de structura activitatii de logistica.
Clientii cu volume mari au de obicei o activitate complexa, care necesita identificarea de solutii multiple. In functie de specificul acesteia, pot fi clienti exclusiv de statii de incinta sau de carduri, dar si firme care au optat pentru o combinatie de servicii gandita ca o solutie multipla, care sa faciliteze accesul la alimentare, si flexibila, care urmareste nevoile clientilor si se adapteaza in permanenta la noile cerinte tehnologice.

Articole similare