Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MICHELIN X® WORKS™ garanteaza o productivitate sporita, oricare ar fi specificul de utilizare in domeniul constructiilor

Reprezentand 18% din totalul pietei de anvelope pentru camioane, segmentul pentru constructii este unul relevant si un indicator al statutului economic al unei tari. Cum a evoluat piata anvelopelor pentru constructii din 2008 si ce estimari aveti pentru 2016?
Spyros Politis: In ultimii ani, industria constructiilor a incercat sa-si recastige stabilitatea si sa se refaca in urma scaderii simtite puternic in 2009. In 2016, la nivel european, piata constructiilor este in crestere cu 2-3%.
 

Aceasta crestere inseamna automat si o crestere a cererii de anvelope. In 2015, fata de 2008, piata de anvelope pentru camioane din Romania, segmentul pentru constructii, a inregistrat o crestere de aproximativ 6%. Aceasta dinamica va continua si in 2016, cu o crestere estimata de 6% pe segmentul anvelopelor pentru constructii din Romania. In acest context, solutia oferita de Michelin prin noua gama MICHELIN X® WORKS™ este extrem de relevanta si raspunde cerintelor specifice acestui segment, deoarece asteptarile cosumatorilor din industria constructiilor nu sunt identice, unii conducand in principal pe drum asfaltat, altii avand nevoie de o utilizare mixta, in timp ce unii petrec cel mai mult timp in interiorul carierelor sau pe drumuri neasfaltate.

Ce isi doresc de la anvelope clientii din industria constructiilor si care este raspunsul Michelin?
Promovam constant importanta anvelopelor potrivite atat pentru siguranta conducatorilor auto, cat si pentru o afacere durabila si eficienta, iar gama de anvelope MICHELIN pentru camioane ofera transportatorilor cel mai bun echilibru al performantelor adaptat fiecarei utilizari. Pentru a acoperi nevoile companiilor de transport care opereaza mai mult de 80% pe carosabil, Michelin propune noua gama MICHELIN X® WORKS™. Pentru utilizatorii care petrec cei mai multi kilometri pe santierele de constructii si pe drumurile neasfaltate, Michelin propune noua gama MICHELIN X® WORKS™ HD.
In plus, oferim noua MICHELIN X® WORKS™ HD alaturi de Garantia gratuita de Distrugere Accidentala, care garanteaza siguranta investitiilor utilizatorilor in anvelopele lor, in cazul unei avarii accidentale a unei anvelope. Cu o simpla inregistrare in Michelin My Account (disponibil gratuit la myaccount.camion.michelin.ro), clientii nostri pot conduce fara griji, intrucat isi pot primi banii inapoi in cazul in care anvelopa sufera o avarie ce o face nepotrivita pentru utilizare. Si, in plus, propunem anvelopa MICHELIN X® Force™ pentru utilizatorii care petrec tot timpul pe drumuri neasfaltate, santiere sau cariere.
Noua gama de anvelope MICHELIN X® WORKS™ ofera clientilor nostri o productivitate garantata, adaptata diferitelor tipuri de nevoi ale activitatilor de transport al materialelor de constructii.
Care sunt caracteristicile si punctele forte ale ofertei MICHELIN X® WORKS™?
Noua gama MICHELIN X® WORKS™ este proiectata pentru a oferi clientilor cea mai buna solutie de productivitate, indiferent de santierul unde este utilizata, prin doua dimensiuni de baza 315/80 R 22.5 Z (toate pozitiile), D (axa motoare) si 385/65 R 22,5 T (remorca). Fiind disponibila atat pentru echipare originala, cat si pentru piata de inlocuire, pentru fiecare utilizare specifica, prin MICHELIN X® WORKS™, clientii pot beneficia de:
• Randament kilometric crescut pentru transporturi pe carosabil, cu acces ocazional pe santier prin utilizarea anvelopelor MICHELIN X® WORKS™.
• Productivitate si robustete pe santierele de constructii cu anvelopele MICHELIN X® WORKS™ HD (Heavy Duty).
• Robustete si tractiune pe suprafete agresive, cum ar fi carierele, cu noua versiune a anvelopei MICHELIN X® FORCE™*.
In plus, toate anvelopele MICHELIN X® WORKS Z™ (toate pozitiile), D (axa motoare) si T (remorca) folosesc cea mai avansata tehnologie Michelin si combina trei inovatii principale pentru a oferi nivelul inalt de performanta pe care utilizatorii il revendica: Carbion pentru o durabilitate sporita, Z Sipes pentru tractiune imbunatatita si o noua generatie de carcasa, Powercoil, ce ofera o mai buna rezistenta la rulare.

Articole similare