Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au fost desemnati finalistii

Crown, Jungheinrich, kickTrike, SSI Schäfer, Still, Torwegge si UniCarriers sunt candidatii la premiile International Forklift Truck of the Year 2017. Juriul de specialitate IFOY a nominalizat in etapa finala 11 echipamente si solutii intralogistice, care vor fi testate in martie, la München, Germania. Ceremonia de premiere va fi organizata la BMW World, cu prilejul targului de profil transport&logistic, care va avea loc la inceputul lui mai.
 

Juriul IFOY a nominalizat finalistii premiilor International Forklift Truck of the Year pentru 2017. Este vorba de 11 echipamente si sisteme intralogistice, din partea a sapte producatori: Crown, Jungheinrich, kickTrike, SSI Schäfer, Still, Torwegge si UniCarriers. „Cuvintele cheie sunt «electric», «autonom» si «adaptat», iar nominalizatii din acest an sunt pionieri in inovatie si stabilesc standardele in intralogistica“, a declarat Anita Würmser, presedintele juriului IFOY.
Pe perioada testelor (obligatorii) care se vor desfasura in martie la Messe München, partenerul traditional IFOY, toate echipamentele nominalizate vor fi supuse mai multor sesiuni competitive de teste si incercari, care se vor intinde pe durata unei saptamani. Testele IFOY vor masura si compara datele concrete de operare, iar gradul de inovatie al fiecarui produs si utilitatea acestora vor fi analizate de specialistii Institutului de Logistica si Circulatie a Materialelor Fraunhofer, din Dortmund, impreuna cu conducerea catedrei de logistica tehnica de la Universitatea Helmut Schmidt din Hamburg. Separat, fiecare membru al juriului va manevra toate echipamentele si va face o evaluare personala a performantelor tehnice ale acestora.
Premiile IFOY rasplatesc calitatea inovativa, tehnologia, designul, ergonomia, manevrabilitatea, siguranta, eficienta costurilor si sustenabilitatea. Criteriile esentiale pentru orice solutie intralogistica sunt caracterul de noutate, beneficiile clientului, sustenabilitatea si posibilitatea implementarii pe piata a produsului respectiv.

Nominalizatii la categoria „Echipamente de depozit“: Jungheinrich, Still si UniCarriers
Juriul IFOY a nominalizat trei produse la cateogoria echipamentelor de depozit.
Primul candidat este iGo neo CX 20 de la Still, primul order-picker orizontal autonom. Cu o latime de numai 80 cm si o capacitate de incarcare de 2.000 kg, acesta este prevazut cu sistem laser de recunoastere a mediului. Poate fi integrat in fluxul existent din depozit sau incadrat intr-un sistem de operare tip „coloana“. Echipamentul recunoaste si interpreteaza intentiile operatorului si miscarile sale, fiind practic primul order- picker cu aptitudini cognitive.
Cea de-a doua nominalizare este pentru cel mai mic stivuitor din clasa sa, Jungheinrich EMD115i. Cu o baterie Li-ion care cantareste doar 17 kg, EMD115i se poate incarca cu 50% la o sursa de 230 V in doar 30 de minute, evitand schimbarile nenecesare de baterie. Acest stacker electric a fost lansat in august 2016 si dispune de numeroase inovatii, …

Articole similare

Ad