Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Din culisele De Rooy Rally Sport

J. H. C. De Rooy Holding este o companie privata infiintata in 1923 si condusa in prezent de proprietarul si directorul general Gerard de Rooy. Firma se ocupa de transportul si logistica pentru camioane si tractoare agricole in Europa, Rusia si Orientul Mijlociu – si este numarul 1 pe piata in acest domeniu, cu 250.000 de unitati transportate anual – dar si de distributia si depozitarea de electrocasnice albe in Benelux, si detine o flota de 450 de camioane. Insa cea mai mare vizibilitate vine din participarea indelungata la cel mai dificil raliu din lume, Dakar, o parte integranta a companiei fiind De Rooy Rally Sport.
 

Cele mai importante momente din istoria participarii la acest raliu au fost victoriile din 1987 (a lui Jan de Rooy) si din 2012 si 2016 (ale lui Gerard de Rooy).
De Rooy Rally Sport are un buget anual de trei milioane de euro si o echipa formata din 50 de oameni, din care 15% angajati permanenti. Este vorba de 15 piloti+membri ai echipajelor, 20 de responsabili de partea tehnica, cinci pentru servicii generale, doi manageri si opt asistenti si persoane care se ocupa de relatia cu presa.
Cu ocazia IAA Hanovra 2016, De Rooy Rally Sport si-a anuntat cea mai probabila formula …

Articole similare