Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autonet Mobility Show Bucuresti

Autonet organizeaza, intre 7 si 8 octombrie, in complexul expozitional Romexpo din Bucuresti, ultimul eveniment Autonet Mobility Show al acestui an aniversar, in care compania satmareana sarbatoreste 20 de ani de la infiintare.
Pastrand traditia evenimentelor anterioare, Autonet Mobility Show Bucuresti va oferi standarde profesionale foarte inalte, asigurate de cei peste 100 de expozanti reprezentand cei mai importanti producatori de piese de schimb, accesorii auto si echipamente de service din lume, concepte de service, precum si serviciile si departamentele Autonet.
 

Toate acestea vor fi gazduite de catre pavilioanele C1 si C2 ale complexului expozitional Romexpo, si se vor intinde pe o suprafata totala de peste 6.700 m2, oferind o platforma ampla pentru cele mai recente inovatii din domeniu, prezentari tehnice, fiind si forumul perfect pentru interactiunea directa dintre producatori si profesionistii din segmentul reparatiilor auto.
Atractii importante ale Autonet Mobility Show Bucuresti vor fi, cu siguranta, si actiunile promotionale, discounturile si preturile speciale oferite de Autonet Import partenerilor sai prezenti la eveniment. La randul lor, expozantii vor completa oferta promotionala prin concursuri de indemanare, premii si cadouri disponibile la standurile fiecaruia dintre ei. Mai mult, avand in vedere faptul ca Autonet Mobility Show sunt evenimente destinate intregii familii, doamnele si copiii se vor putea delecta, in colturile de frumusete si in coltul destinat celor mici, cu activitati pregatite in mod special. Nu vor lipsi nici colturile de degustari si cel artistic, unde, cei care vor dori sa ramana cu o amintire hazlie legata de eveniment, vor putea sa plece cu o caricatura executata pe loc.
Fiind unul dintre cele mai dinamice departamente ale Autonet Import, departamentul Vehicule Comerciale va fi o prezenta importanta in cadrul evenimentului. Trecand pragul standului special amenajat, vizitatorii vor avea posibilitatea de a afla informatii de prima mana privind gama de produse si de servicii oferite atelierelor de reparatii camioane. Bineinteles, nu va lipsi nici Truckzone, primul concept de service dedicat exclusiv service-urilor de camioane, dezvoltat de catre Autonet Import pentru a oferi un sprijin si mai accentuat partenerilor sai specializati pe vehicule comerciale.
Tinand cont ca Autonet Mobility Show Bucuresti 2016 este un eveniment care face parte din sarbatoarea aniversarii Autonet 20, am pregatit pentru sambata, a doua zi a evenimentului, surprize artistice de exceptie, menite sa transforme evenimentul intr-unul cu adevarat exploziv. Pentru confort sporit si pentru a crea o atmosfera demna de sarbatoarea noastra, pavilioanele C4 si C5 vor gazdui doua concerte sustinute de artisti efervescenti si spectaculosi, cu reprezentatii in care publicul este parte integranta. Incepem in forta, cu furtuna muzicala care este Zdob si Zdub! Veteranii etno-rock din Chisinau vor electriza asistenta prin piesele lor, pe care influentele hip-hop, jungle sau punk le transforma in cocktailuri pline de energie. Urmeaza, apoi, Horia Brenciu care, impreuna cu orchestra sa, va incanta audienta prin atat de cunoscuta carisma a artistului si prin melodiile mereu antrenante si interpretate in stil propriu.

Articole similare

Ad