Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un accident aparent minor soldat cu o amenda uriasa pentru transportator

Chiar daca aparent ca sa faci transport trebuie sa ai doar un camion si un sofer, gestionarea unei afaceri in acest domeniu implica enorm de multe riscuri, iar surprize pot aparea chiar si in cazul firmelor bine puse la punct, cu investitii importante in sisteme IT de monitorizare a camioanelor, in trainingul periodic al soferilor, in dezvoltarea interna si specializarea pe probleme de transport a unui departament juridic si cu un dispecerat cu multa experienta. Este cazul firmei argesene Com Divers Auto Ro, care s-a confruntat cu o serie de probleme, minore la prima vedere, dar care s-au soldat in final cu o amenda de 75.000 de lei!

Pe 07.01.2020 un camion al companiei argesene Com Divers Auto Ro, care se deplasa pe strada Isaccei din Tulcea, a calcat cu roata pe o gura de canal, iar in urma impactului, capacul nefixat corespunzator, potrivit imaginilor inregistrate de camera video de la bordul vehiculului, s-a ridicat si a lovit rezervorul, fisurandu-l, fapt ce a generat scurgeri de motorina in zona respectiva.
Potrivit Com Divers Auto Ro, echipajul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Delta“ Tulcea „a gestionat defectuos situatia. Soferul a observat incidentul si a luat masuri, apeland 112 si explicand situatia. Pentru a nu perturba circulatia, soferul a oprit camionul imediat dupa sensul giratoriu, in apropierea statiei de autobuz din zona Pelican. Fisura rezervorului s-a petrecut din cauza starii tehnice necorespunzatoare a drumului public, fara a exista o vinovatie din partea soferului companiei Com Divers Auto Ro“, se mai arata in comunicatul companiei. 

Articole similare