Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Achizitia Panalpina a determinat schimbari majore in DSV

Fuziunea dintre DSV si Panalpina a determinat schimbari majore in cadrul companiei DSV Solutions din Romania, devenind astfel DSV Air&Sea si DSV Solutions. 
Compania si-a imbogatit portofoliul de clienti cu nume importante din domeniul automotive si are in Romania o cota de piata mai mare cu 25%, ceea ce o face lider pe acest segment. Sistemele deja integrate in cadrul grupului ajuta firma ca acum, in plina criza medicala in Romania, sa poata veni in intampinarea clientilor cu solutii inovative, care le usureaza majoritatea proceselor de transport. In aprilie, compania a organizat un avion charter direct pe ruta Guangzhou-Otopeni pentru unul dintre clientii ce a achizitionat masti medicale din China, pentru a stopa efectele Covid-19. 
DSV urmeaza a dezvolta un sistem de comenzi online (www.myDSV.com) pentru clienti prin care acestia sa isi poata alege serviciul dorit pe care sa il puna pur si simplu intr-un cos de cumparaturi.
In multe tari din lume, diviziile de air&sea si solutions actionau separat la momentul fuziunii, iar in alte tari, precum Germania, existau chiar trei entitati DSV, a treia fiind cea de rutier, astfel incat Panalpina a trebuit sa fuzioneze cu trei entitati diferite. In Romania lucrurile au fost mai simple, deoarece aici exista deja compania Panalpina, care a fost rebrenduita in DSV Air&Sea, urmand a transfera activitatile din divizia de air&sea a DSV Solutions. „Acum lucram ca entitati separate, dar urmeaza sa se desfasoare un audit Deloitte, iar apoi se vor parcurge si celelalte procese ce sunt in curs. Integrarea se va finaliza in noiembrie-decembrie anul aceasta.“ 
DSV Air&Sea si divizia de air&sea de la DSV Solutions detin impreuna o cota de 25%, ceea ce le face lideri de piata in transportul aerian de marfa. Conform statisticii pentru 2019, volumele DSV de trafic aerian s-au ridicat la circa 2.500 t, iar pe transport maritim, la 10.000 TEU.

Articole similare

Ad