Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Proiecte inedite si o piata in crestere

Dupa doi ani consecutivi in care vanzarile de agregate frigorifice au crescut semnificativ, 2020 a inceput – conform estimarilor – cu solicitari record. Izbucnirea pandemiei Covid-19 a franat expansiunea furnizorilor din domeniul transportului si distributiei bunurilor ce necesita temperatura controlata, insa cele mai multe proiecte de achizitii nu s-au anulat, ci au fost mai degraba reprogramate si reluate dupa 15 mai.
Vanzarile de agregate frigorifice Carrier Transicold in Romania au crescut in 2019 cu peste 50% pentru gama Direct Drive comparativ cu 2018, astfel ca, in aceste conditii, Cool Unit Expert, distribuitorul oficial in tara noastra, isi propusese la inceputul anului o crestere de 15-25% a volumelor de vanzari. De altfel, 2020 a debutat promitator, chiar atipic fata de alti ani, cu un numar mare de comenzi, care au conferit incarcare pentru echipa de montaje in perioada pandemiei, a declarat Razvan Ciucu, director de vanzari Cool Unit Expert.

Modele performante si nepoluante
Noile modele de agregate frigorifice Carrier Transicold sunt adaptate tendintelor europene si vin cu puteri de racire mai mari, greutati proprii reduse si surse alternative de alimentare cu energie. „Avem primele modele de agregate alimentate din rezervorul de gaz natural comprimat (CNG) al camionului, care se pot configura cu una sau mai multe zone de temperatura. Sunt agregate care respecta normele PIEK pentru distributie urbana, destinate transportului de produse proaspete sau inghetate”, a explicat directorul de vanzari Cool Unit Expert.

Articole similare