Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Proiectele de investitii au continuat si in timpul pandemiei

Transportul marfurilor cu temperatura controlata nu a fost afectat de pandemie, ca alte sectoare economice, ci, dimpotriva, distributia de alimente a continuat la foc continuu pe toata perioada de criza. In aceste conditii, proiectele de investitii demarate inainte de 15 martie pentru achizitia de vehicule frigorifice au mers, in general, mai departe. Pentru a veni in sprijinul clientilor, furnizorii au pregatit oferte atractive, cu decalaje de cateva luni la plata ratelor si dobanzi avantajoase.
In primele 4 luni ale anului, la fel ca anul trecut, Mercedes-Benz si-a mentinut pozitia de lider pe segmentul utilitarelor grele, cu modelul Sprinter. Special pentru transportul marfurilor care necesita temperatura controlata s-a inregistrat o crestere a vanzarilor de aproximativ 31% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Restrictiile impuse de autoritati in perioada pandemiei nu au avut un impact negativ asupra vanzarilor de autovehicule specializate. Din contra, cererea pentru diverse modele de nisa a crescut in ultimele luni, cele mai cautate fiind autovehiculele frigorifice, dar si cele destinate sectoarelor farmaceutic si curierat. Astfel, foarte putini clienti au amanat sau anulat achizitiile in perioada pandemiei, a declarat Batiste Pascalin, managing director Mercedes-Benz Romania.

Articole similare