Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportul ramane de baza

Alex International Transport este prezent de peste 25 de ani pe piata de transport la temperatura controlata, iar de mai bine de zece ani comercializeaza/caroseaza in Romania suprastructuri si semiremorci Lamberet, doua directii care merg acum in paralel, desi planurile de dezvoltare o vizeaza in special pe prima. Este vorba, in mod egal, de transport intern si intracomunitar, pentru diverse categorii de produse, culminand cu cele farmaceutice, care reprezinta circa 60% din volumele de la intern si pentru care se stie cat de exigente sunt cerintele clientilor – mai ales ale celor din Romania.
Firma are si 33 de noduri de transport (puncte de cross-dock) in tara, toate cu temperatura controlata si pregatite pentru domeniul farmaceutic, in care „trebuie in permanenta sa inveti, sa fii la curent cu modificarile legislative. Noi suntem preferati de anumite firme de profil – acum avem circa sase clienti din domeniu – pentru ca asiguram conditii specifice de transport al medicamentului si este o activitate pe care vrem sa o perfectionam“, asa cum declara directorul general Alex International Transport, Alexandru Constantinescu.
In vederea eficientizarii transporturilor, compania asigura clientilor sai si transportul marfurilor in doua plaje de temperatura atat prin utilizarea de vehicule bicamerale, cat si monotemp, dar dotate cu lazi frigorifice, capabile sa mentina temperaturi constante. Aceste lazi au posibilitatea de a fi conectate la 220 V (in depozite) si la 12/24 V in timpul transportului, care se face atat cu semiremorci, cat si cu boxuri de 3,5 t.

Articole similare