Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Actiuni premergatoare protestului national RCA

In fata tarifelor exorbitante ale RCA, transportatorii se pregatesc de un protest national, planificat pentru septembrie. Intre timp, asociatia Apulum Alba Iulia propune demararea unei actiuni premergatoare, la care sa participe nu doar operatorii de transport, ci si proprietarii de autoturisme. Astfel, toti cei care sunt nemultumiti de situatia actuala, sunt rugati sa afiseze in parbriz o hartie format A4 in care sa scrie „PROTESTEZ RCA”. De asemenea, incepand de saptamana viitoare, marti, 16.08.2016 (luni fiind liber national), in fiecare prima zi lucratoare a saptamanii (16, 22, 29 august etc.) si pana la data protestului national, autovehiculele sa circule cu viteza redusa pana la limita evitarii oricarui pericol, timp de minimum doua ore (intre 10:00 si 12:00), in semn de avertisment.
 

Acesta metoda de avertizare este foarte usor de dus la indeplinire de catre operatori, sunt de parere reprezentantii Apulum Alba Iulia, deoarece se folosesc autovehiculele disponibile din trafic, cu calcularea timpilor de incarcare/descarcare in functie de decalajul aferent. In acest fel, se vor trage primele semnale de alarma, iar Guvernul isi va da seama ca problema RCA trebuie tratata cu maximum de seriozitate.
Reamintim ca tarifele RCA au crescut din nou dupa 1 iulie 2016, ajungand pana la 5.000 de euro pentru un an pentru un autotractor nou.

Articole similare

Ad