Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 800 de reprezentanți ai industriei de transport au luat cu asalt Clujul

Vineri, 3 noiembrie, peste 550 de reprezentanți ai industriei de transport și logistică și aproape 300 de reprezentanți ai celor mai importanți furnizori de autovehicule, anvelope, piese de schimb, softuri și alte tipuri de servicii pentru firmele de transport au participat la Gala Tranzit 2023, un eveniment maraton care a dat întâlnire pieței pe holurile, terasele și parcarea Grand Hotel Italia, unde au fost expuse șapte camioane și șapte semiremorci și remorci. 65 de parteneri ai evenimentului, din care 55 cu stand, s-au pregătit exemplar pentru a-i primi pe invitați, evenimentul fiind pentru toată lumea un prilej de a se informa mai bine și de a se reîntâlni cu clienți, furnizori, colegi de breaslă.

Vorbitori bine pregătiți profesional, atât din partea autorităților, cât și din industria de transport, au adus clarificări câtorva dintre cele mai arzătoare subiecte pentru transportatori: controalele Inspecției Muncii/ANAF/ISCTR legate de diurne/indemnizații de detașare și de celelalte reglementări noi introduse prin Pachetul Mobilitate în România și în Uniunea Europeană, noua taxă de drum din Germania și noile taxe de drum/prețuri ale combustibilului în 2024/2025 și influența acestora în costul/km sau digitalizarea și automatizarea reală a procedurilor din cadrul unei firme de transport.

Discuțiile vor fi relatate în paginile revistei Tranzit din noiembrie și decembrie, iar pe site sunt postate unele dintre înregistrările video.

După șase ore de prezentări și dezbateri, Gala de decernare a premiilor Tranzit a adus multe emoții câștigătorilor, mare parte dintre cei premiați aflând de nominalizare chiar în momentul premierii.

Agexim, Logistic E van Wijk și Filip au câștigat premiile de eficiență Tranzit 2023, în timp ce Ioan Oprean a primit Premiul de Management în transporturi.

Mulțumim tuturor celor care au participat la Gala Tranzit 2023, atât vorbitorilor, cât și partenerilor noștri.

Articole similare