Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lucrări de infrastructură și perturbări ale traficului în apropiere de Bratislava

Asociația transportatorilor slovaci Česmad Slovacia informează că lucrările la intersecția D1/D4, care au ca scop îmbunătățirea traficului în regiunea Bratislava, progresează în ritm alert și că în viitorul apropiat va începe lărgirea benzii din stânga, ceea ce va necesita ajustări ale traficului în zonă.

Modernizarea și extinderea D1 va spori confortul, siguranța și fluxul de mașini, iar interconectarea D1 și D4 va prelua din traficul de pe autostrada care trece prin Bratislava.

Lucrările din următoarea fază de implementare vor necesita modificarea traseelor: în martie podul peste D1, care leagă drumul I/61 de partea locală a Grobului Croat, Čierna Voda, va fi închis din cauza frezării drumului, și în weekend-ul viitor va avea loc demolarea podului, lucrări care vor necesita închiderea unei secțiuni a autostrăzii D1 timp de câteva ore. Autoritățile responsabile cu lucrările de infrastructură vor informa despre data exactă a închiderii de îndată ce obțin toate autorizațiile necesare. Închiderea efectivă a secțiunii D1 pentru demolarea podului este planificată în principal pentru orele nopții, de sâmbătă până duminică, iar dacă totul merge conform planului lucrările de demolare și închidere a D1 s-ar încheia duminică la prânz. După îndepărtarea podului vechi vor începe câteva luni de lucrări la lărgirea benzilor și conectarea lor la D1, pe direcția Bratislava-Žilina între km 13,6 și 16,25 și în direcția opusă între km 17,2 și 13,9. Numărul benzilor de pe secțiunea D1 va fi redus, la fel și limita de viteză, deci vor exista întârzieri semnificative și perturbări ale traficului, mai ales la orele de vârf.

Articole similare

Ad